SEBASTIAN GHIȚĂ, NOI DEZVĂLUIRI BOMBĂ referitoare la JUSTIȚIA din România! ÎNREGISTRARE din biroul lui Traian BĂSESCU (VIDEO)

SEBASTIAN GHIȚĂ, NOI DEZVĂLUIRI BOMBĂ referitoare la JUSTIȚIA din România! ÎNREGISTRARE din biroul lui Traian BĂSESCU (VIDEO)

Sebastian Ghiţă revine în prim plan cu alte declaraţii în ceea ce priveste justiţia din România. De data acesta a făcut publică şi o discuţie a lui Traian Băsescu. Fostul preşedinte de stat a fost înregistrat în timp ce vorbea despre dosarul lui Dan Voiculescu şi judecătoarea Camelia Bogdan, arată B1 TV.

#DIRECT_ONE_rpjbgl#

"Sunt multe persoane cărora în aceşti 10 ani li s-au făcut mari nedreptăţi, cazurile pe care le cunosc îndeaproape, cu amânunte, şi ştiu cât de nedreăpt, incorect, au fost aranjate, măsluite sunt cel al lui Adrian Năstase, Sereş, felul în care lui Geană i s-au furat alegerile, felul în care au fost păcăliţi milioane de români la suspendarea lui

Băsescu, felul în care a fost deturnată voinţa Monei Pivniceru la numirea lui Kovesi. Cazul lui Voiculescu cu Camelia Bogdan şi judecătorul Mustaţă, felul în care s-a măsluit dosarul Voiculescu- Bendei, felul în care s-a aranjat dosarul Sârbu pe adresa secretă a lui Florian Coldea, felul în care s-a măsluit dosarul Pescariu- Stelian Gherghe, Microsoft, şi cazul fostului ofiţer SRI, Daniel Dragomir şi al legăturii sale cu firma de PR a SRI-ului şi a Mihaelei Nicola. Nu doar eu cunosc aceste lucruri, ascultaţi-l pe fostul preşedinte Traian Băsescu ce povesteşte despre întâmplările din biroul său pe care le-a înrefgistrat, întâmplări înregistrare în prezenţa lui Florian Coldea, a Codruţei Kovesi, a Cameliei Bogdan.

Discuţie Interlocutor – Traian Băsescu

Şi aveţi înregistrări cu toţi? Coldea, Doamna Kovesi, judecătoarea Camelia Bogdan. Bă, da' să vezi conversaţia când îmi spuneau că îl luam pe Mustaţă din complet.

Da? Hai, băieţi, să-l aruncăm în aer! Vreţi să îmi distrugeţi familia?

Ce stat e acesta, domnule preşedinte?

Băsescu: Eu v-am spus de câteva ori, stat mafiot, eu ştiu ce spun.

Probleme cu dosarul Voiculescu?

Băsescu: Să-i vezi când vorbeau a doua zi după condamnarea care, cum le-o spusese cu trei zile înainte, s-a împlinit. Cum îmi spunea: mâine îl luam pe Mustaţă şi intră Bogdan. Să-i vezi după o zi când spuneau am vorbit cu Camelia Bogdan şi a spus că dacă avem codul penal îi dădea 20 de ani, a putut să-i dea doar 10.

Pe urmă trage concluziile Coldea, ştii. Să vezi ce spectaculos e Coldea când trage concluzii.

Sunteţi supărat pe ei.

Camelia Bogdan a intrat judecător în dosarul ginerelui. Un judecător care duce dosarul de un an este schimbat, şi la ultimul termen a intrat Camelia Bogdan. Păi bă, Bogdane, eu te ştiu cine eşti."

Urmăriți B1TV.ro și pe