Seminar de anvergură pentru mediul de afaceri și profesioniști, la Expo Arad. Evenimentul va reuni oameni renumiți din sector și va avea o temă centrală inedită

Seminar de anvergură pentru mediul de afaceri și profesioniști, la Expo Arad. Evenimentul va reuni oameni renumiți din sector și va avea o temă centrală inedită

Întreprinzătorii, managerii de companii și specialiștii în resurse umane vor putea lua parte la un seminar de anvergură, miercuri, 18 septembrie, la Expo Arad, care are ca temă centrală „Top 10 greșeli la încheierea contractului individual de muncă”, arată un comunicat de presă al Uniunii Generale a Industriașilor din România – Filiala Arad.

Evenimentul va începe la ora 14:00 și este unul de mare interes pentru mediul de afaceri și profesioniști. Seminarul este gândit și realizat de Filiala Arad a Uniunii Generale a Industriașilor din România (UGIR), Filiala Arad a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR), în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a Județului Arad.

Robert Șova, președintele CECAR, și Ramona Nicula, președintele UGIR – Filiala Arad, vor coordona dialogul cu autorităţile competente pe subiectul relaţiilor de muncă, cu specialişti reprezentând instituţiile locale, pentru a prezenta soluţii reale la preocupările întreprinzătorilor şi a specialiştilor în resurse umane, mai arată același comunicat.

În plus, lector invitat este Corneliu Benţe, doctor în ştiinţe juridice, specializarea Dreptul muncii, practician cu peste 17 ani de experiență în relaţii de muncă şi securitate socială. Corneliu Bențe este Președinte şi fondator al Uniunii Naționale a Experților în Legislația Muncii, coordonator al echipei care a realizat standardul ocupațional al profesiei de Expert în Legislația Muncii. Este totodată fondator al LexAcademy – Institutul pentru Studii Administrative și de Legislația Muncii, instituţie specializată în managementul relațiilor de muncă; dar şi fondator și membru al Consiliului Director al World Association of Labor Professions.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe