Senatorul liberal Viorel Badea a fost surprins la o petrecere, la Atena, imediat după tragedia din clubul Colectiv: Gestul său a stârnit reacții dure din partea PNL Diaspora

Senatorul liberal Viorel Badea a fost surprins la o petrecere, la Atena, imediat după tragedia din clubul Colectiv: Gestul său a stârnit reacții dure din partea PNL Diaspora
Foto: pnldiaspora.ro

Iadul s-a dezlănţuit în Capitală, iar un politician se distra de minune. Senatorul liberal Viorel Badea a fost surprins la o petrecere, la Atena, în prima zi de doliu național, după tragedia din clubul Colectiv, informează B1 TV. Gestul lui Badea de sfidare a stârnit reacții dure din partea PNL Diaspora. Preşedintele PNL din Veneto-Italia, Valeria Bulgaru, a publicat o scrisoare deschisă în presa românească din Italia, în care aduce acuzaţii grave Partidului Național Liberal.

„Să ne păstrăm, să ne promovăm identitatea noastră naţională! Identitatea noastră este ca o carte de identitate, noi nu putem să renunţăm aşa cum am renunţa la un document pe care îl lăsăm la intrarea într-un hotel”, spunea la un moment dat liberalul.

Senatorul Viorel Badea a vorbit cu patos despre „identitatea naţională”, la care, însă, se pare că nu s-a mai gândit pe 31 octombrie, în prima zi de doliu național, după drama din Clubul Colectiv.

Viorel Badea, dar şi alţi membri ai PNL, au mers într-un club din capitala Greciei, unde au „tras” un chef pe cinste.

Distracția liberalilor a provocat însă reacții dure din partea colegilor din PNL Diasporă.

„Îţi scriu, dragă partidule, pentru că sunt revoltată şi oripilată de tot ceea ce se întâmplă, sunt dezgustată de acţiunile şi declaraţiile unor colegi de-ai mei. Cum aş putea să cred altceva, atunci când citesc declaraţiile pline de durere şi lacrimi ale unui popor întreg, poporul meu, iar unii din colegii mei care, în frunte cu senatorul ruşinii diasporene, benchetuiau în tavernele Atenei, în prima zi de doliu naţional?”, a scris Valeria Bulgaru, potrivit publicației Gazeta românească.

Mai mult, preşedintele PNL Veneto-Italia aduce acuzaţii grave PNL.

„Cum să fac echipă, dragă partidule, cu oameni dispuşi să calce pe cadavre, doar ca să ajungă în funcţii de conducere? Este corupţie, dragi colegi, atunci când acceptaţi să plătiţi, doar, doar vi se va oferi vreo functie, ceva acolo, să aveţi cu ce vă făli”, mai scrie Bulgaru.