SEXGATE ÎN SUTANĂ: Episcopul „Dunării de Jos”, Casian Gălățeanul, intră în topul desfrânaților BOR. „Și-a cumpărat cameră de spionaj și a filmat….”

SEXGATE ÎN SUTANĂ: Episcopul „Dunării de Jos”, Casian Gălățeanul, intră în topul desfrânaților BOR. „Și-a cumpărat cameră de spionaj și a filmat....”

Dezvăluirle făcute despre apucăturile nefirești ale episcopului Corneliu de la Vaslui au pus pe jar lumea ortodoxiei din România, iar odată pornit tăvălugul, deconspirările se țin lanț.

Pe lista neagră a fețelor bisericești se află și episcopul „Dunării de Jos”, Casian Gălățeanul alături de alți doi înalți șefi din cadrul Bisericii: Arhiepiscopul Ciprian al Buzăului și Vrancei, care a fost coleg cu Corneliu al Hușilor, și Episcopul Sofronie al Oradiei, suspectat de activități necurate la mănăstirea Izbuc, scrie Ziarul Zona.

Despre comportamentele anormale ale lui Casian Gălățeanul s-au tras semnale încă din anul 2015. O maică misionară din cadrul Bisericii ortodoxe, Veronica C., pe atunci slujitoare la Mănăstirea din comuna Tudor Vladimirescu striga la ușile organelor de cercetare despre abuzurile și violențele comise de episcop dar și despre apucăturile de homosexual ale episcopului.

Casian este numit „desfrânat” chiar de episcopul Hușilor.

În dosarul instrumentat de DNA sunt zeci de capturi video, fapt ce a agitat înalți prelați din BOR. Și asta pentru că, pe înregistrări, Corneliu ar povesti despre comportamentul deviant al mai multor confrați de-ai săi care ocupă funcții importante.

Una dintre filmări a fost fãcută undeva între anii 2005-2007, scrie vremeanouă.ro, În filmare, episcopul Corneliu îi spunea lui Ursac: „Măi Ursac (n.r. preotul Ursac de la Deleni-Vaslui), eu te iubesc pe tine. Eu nu sunt desfrânat cum e Casian (episcopul Galațiului), care s-a dus și a cumpărat cameră de spionaj și a filmat.

Ultima oră
00:18 - Raed Arafat: DSU nu se bagă peste Ministerul Sănătăţii, atribuțiile sale sunt stabilite prin lege/ DSU nu este un om. Dacă deranjează şeful – păstrezi sistemul, scapi de om
00:03 - Cornel Constantiniu cedează în fața bolii. Artistul nu mai poate vorbi
23:59 - Dosare penale de ucidere din culpă în cazurile a 13 pacienți COVID-19 decedați la secția ATI a Spitalului Județean din Sibiu
23:31 - Daniel Funeriu, despre testarea COVID a copiilor: Dacă elevii și profesorii germani pot să facă acest lucru, nu cred că suntem noi mai slab dotați / E nevoie de un efort suplimentar al tuturor / Anul școlar trebuie prelungit (VIDEO)
23:29 - Elena Merișoreanu a primit o veste ce i-a schimbat viața! Artista nu a mai putut să iasă pe scenă
23:11 - Ce spune Gina Pistol, despre revenirea la „Asia Express”: „Se duce o luptă în mine”
22:53 - Daniel Funeriu: Politicianul român vrea descentralizare când vine vorba să cheltuiască bănuții de la Guvern. Când trebuie să-și asume responsabilități, brusc nu-i capabil să ia simple decizii (VIDEO)
22:52 - Răzvan Simion vorbește, pentru prima dată, despre cuceririle sale amoroase „Mi-a fost foarte greu”
22:47 - Kelemen Hunor: I-am cerut ambasadorului Germaniei să sprijine aderarea României la Schengen şi încetarea Mecanismului de Cooperare şi Verificare
22:17 - Cristian Diaconescu (PMP): România putea beneficia cu trei luni mai devreme de primii bani din PNRR. Prostia și hoția nu sunt scuze (VIDEO)