"Sunteți BUNICA care ne ceartă? Să nu mai veniți cu această atitudine la comisie că…!" Iolanda Stăniloiu, secretarul de stat al Ministerului Muncii, luată peste picior de un deputat PSD care l-a amenințat CU MOARTEA și pe MRU (VIDEO)

"Sunteți BUNICA care ne ceartă? Să nu mai veniți cu această atitudine la comisie că...!" Iolanda Stăniloiu, secretarul de stat al Ministerului Muncii, luată peste picior de un deputat PSD care l-a amenințat CU MOARTEA și pe MRU (VIDEO)
foto: paginademedia.ro

Iolanda Stăniloiu, secretarul de stat din Ministerul Muncii, a fost luată peste picior, în cadrul unei ședințe a comisiei de buget, de către Adrian Solomon (PSD), Președintele Comisiei de muncă de la Camera Deputaților.

La această şedinţă a fost dezbătută legea pentru adoptarea OUG 20, iar Stăniloiu a mers în locul ministrului Muncii, Dragoş Pîslaru.

Secretarul de stat Iolanda Stăniloiu a cerut să se prezinte sursa de finanţare, ceea ce a stârnit indignarea susţinătorilor amendamentului care au spus că finanţare se va face ''de la bugetul de stat'' şi că oamenii nu trebuie să fie ţinuţi ''la un nivel de zece clase'', apoi secretarul de stat din Ministerul Muncii a fost numit de către Solomon drept “bunica ce îi ceartă”, după care i-a zis că nu mai are ce căuta cu o astfel de atitudine la comsie.

Iată dialogul dintre cei doi.

"I.Stăniloiu: Noi nu am primit aceste amendamente.
A. Solomon: Nici noi, acum le facem.
I. Stăniloiu: ….şi să precizați sursa de finanțare.
A. Solomon: Bugetul de stat
I. Stăniloiu:….şi impactul bugetar.
A. Solomon: Devastator."

Apoi Adrian Solomon a invitat-o pe Iolanda Stăniloiu afară din sală, după ce ea a insistat că nu a primit grila de salarizare.

"Vă deranjăm? Sunteți bunica care ne ceartă? Să nu mai veniți cu această atitudine la comisie că nu vă mai primim.", a continuat Solomon.

Adrian Solomon, deputat PSD, a devenit celebru după ce, în anul 2012, pe vremea când Mihai Răzvan Ungureanu era premier, l-a "asigurat" pe acesta că va avea soarta lui Aldo Moro, primul ministru italian asasinat de organizația terorista marxist-leninistă Brigăzile Roșii.

Doi ani mai târziu, în 2014, Adrian Solomon declară că este "comunist, dar unul iluminat": "Sunt un pesedist adevărat și nu mă dezic de calitatea mea de membru de partid și nici de structură mea socialistă și chiar, de multe ori, comunistă. Cine are ceva de comentat să vina să-mi contraargumenteze. Da, recunosc că sunt comunist.", a declarat Solomon conform Hotnews.

Iolanda Stăniloiu a reacționat pe Facebook după ce a fost luată peste picior de către), Președintele Comisiei de muncă.

"DEVASTATOR!
Ca reprezentant al Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și PERSOANELOR VÂRSTNICE, sunt onorată să fiu comparată cu o bunicuță care își dojenește nepoții pentru minciuni (spuse electoratului), nesăbuință (în cheltuiala banului public), cât despre bun simț, ce să mai zic, că asemenea nepoți care te dau pe ușă afară sigur n-aș putea avea… despre domnul Adrian Solomon, numai de bine, nici fiu cu siguranță nu mi-ar putea fi, și nu numai din motive biologice… à bon entendeur, salut!", a scris pe Facebook Iolanda Stăniloiu.