De la mitingul lui Dragnea direct la spital. Susţinător PSD, la Urgenţe după ce ”a băut vin, rachiu şi a mâncat 5 mici toată ziua”

De la mitingul lui Dragnea direct la spital. Susţinător PSD, la Urgenţe după ce ''a băut vin, rachiu şi a mâncat 5 mici toată ziua''

Un participant la mitingul PSD, venit din Botoșani, a ajuns la Urgenţe, după ce abăut vin, rachiu şi amâncat numai cinci mici toată ziua. Bărbatul a fost luat cu ambulanţa direct din autocarul cu care se întorcea de la Bucureşti.

Protestatarul împotriva ”statului paralel” a leşinat şi aproape şi-a înghiţit limba, intrând în criză comiţială.

A fost chemată ambulanţa, iar bărbatul a fost preluat direct din autocar şi dus cu ambulanţa la Urgenţe la Spitalul Judeţean ”Mavromati”.

”A spus că a băut vin, rachiu şi a mâncat cinci mici la miting. Pe drumul de întoarcere a suferit o criză comiţială în autocar. Fiind prima, a fost trimis la consult neurologic, dar şi psihiatric”, a precizat, pentru monitorulbt.ro, un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
18:23 - Noul ministru al Educației, Ligia Deca, a depus jurământul la Palatul Cotroceni / Klaus Iohannis: Sunt încredințat că proiectul România educată nu doar că va merge mai departe, ci va mergem mai departe cu noi energii (VIDEO)
18:14 - Apa dintr-un container cu suferinzi de COVID de la Sibiu le ajungea dincolo de glezne. A fost scoasă cu gălețile de infirmiere. Întâmplător, ploaia nu a afectat aparatura de care depinde viața pacienților
18:13 - Persoanele care au nume de animale au acces gratuit la Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”
18:06 - Generalul Alexandru Grumaz, despre „Submarinul Apocalipsei”, mobilizat de ruși: „Evită radarele, cauzând pagube devastatoare”
17:57 - Târgu Mureș: Șofer prins beat la volan de trei ori în doar șase ore
17:40 - Armata achiziționează sisteme de comandă și control pentru Forțele Terestre Române. Valoarea contractului se ridică la 40 de milioane de euro
17:35 - Prima doză de vaccin împotriva variolei maimuței administrată în România
17:16 - Andrei și Ileana Stana Ionescu, lucruri neștiute despre maestrul Alexandru Arşinel: „Era un om tare gospodar, îi plăcea să migălească lucrurile”
17:11 - Edi Iordănescu, reconfirmat de FRF în funcția de selecționer, pentru preliminariile EURO 2024. Cu el la cârmă, Naționala de fotbal s-a clasat pe ultimul loc în grupele Ligii Națiunilor și a retrogradat
17:05 - Șerban Huidu trece în spatele camerelor de filmat, ca producător TV la Cronica Cârcotașilor