Apel public! Numărul pietonilor deveniți victime din cauza telefonului mobil a crescut

Apel public! Numărul pietonilor deveniți victime din cauza telefonului mobil a crescut
Foto: pixabay.com

Numărul pietonilor care devin victime din cauza telefonului mobil a crescut. Din această cauză, Politția Rutieră face un apel public și le cer oamenilor să fie atenți la drum și nu la ecranul mobilului.

Anul acesta nu mai puțin de 18 persoane au murit,scrie observator.ro.

CUTREMUR MONDEN! ADIO, SALMAN KHAN! IULIA VÂNTUR A FĂCUT ANUNȚUL (GALERIE FOTO)

La oriceoră din zi, în orice loc s-ar afla, românii sunt contectaţi la telefonul mobil. Cu căștile în urechi, atenți la ecranul mobilului, toți își pun viața în pericol.

LACRIMI PENTRU HORIA MOCULESCU! ANUNȚUL MORȚII A ȘOCAT ROMÂNIA! VEZI AICI IMAGINILE DURERII (GALERIE FOTO)

Un astefel de exemplu, din păcate, este un tânăr de 17 ani, ucis de tramvai.Martorii spun că tânărul avea căştile în urechi şi nu a auzit semnalele sonore.

BĂTAIE ÎN SHOWBIZ! BIANCA DRĂGUŞANU, JUPUITĂ DE VIE! VICTOR SLAV A IZBUCNIT ÎN LACRIMI! IMAGINI DE GROAZĂ (GALERIE FOTO)

Numai în Capitală, în primele 9 luni din acest an, au avut loc 213 accidente cu pietoni, iar 18 persoane au murit. În 58 la sută dintre cazuri, de vină au fost pietonii. Principalele cauze sunt traversarea neregulamentară şi folosirea telefonului mobil.

ARSENIE BOCA A ANUNȚAT URGIA! NE VA LOVI PESTE CÂTEVA ORE! IMAGINI APOCALIPTICE PENTRU ROMÂNIA (GALERIE FOTO)

Cele mai multe accidente cu pietoni au loc în special dimineaţa, la prima oră, când oamenii se grăbesc să ajungă la serviciu, dar şi după-amiaza, când sunt se întorc acasă.

Urmăriți B1TV.ro și pe