Toni Grecu, printre pacienții transferați de la Spitalul Matei Balș, după incendiu. În ce stare se află actorul de la „Divertis”

Toni Grecu, printre pacienții transferați de la Spitalul Matei Balș, după incendiu. În ce stare se află actorul de la Divertis
FOTO: Adevărul.ro

Aparnoi informații despre tragedia care s-a produs vineri dimineață la Spitalul Matei Balș din Capitală. Printre cei care au avut de suferit de pe urma izbuncnirii incendiului se află șiToni Grecu de la „Divertis”, careera internat la etajul 2, în pavilionul care a luat foc.Ulterior, aceasta a fost transferat la „Sf. Pantelimon”, potrivit libertatea.ro.

Actorul de la „Divertis” se afla în spital de peste două săptămâni, după ce a dezvoltat o formă de COVID ce necesita supliment de oxigen.

„Toni este evaluat acum de medicii de la Spitalul Sfântul Pantelimon. Nu știu care este exact starea lui. Știu doar că incendiul a avut loc la parter, iar Toni se afla într-un salon de la etajul doi”, a declarat Cristina Grecu, soția artistului, pentru sursa citată.

Toți pacienții internați în Pavilionul 5, unde a izbucnit incendiul, era destinat cazurilor COVID de severitate medie, cu necesar suplimentar de oxigen.

„Toni era și el conectat la butelie de oxigen. Toți de aici aveau nevoie de oxigen”, a precizat Cristina Grecu.

Spitalul Matei Balș, cuprins de flăcări

Unincendius-a produs vineri dimineaţă, la Spitalul Matei Balş din Bucureşti. Focul a pornit de la parterul pavilionului cinci al Spitalului. Patru persoaneau decedat, dintre care trei au fost găsite carbonizateşi peste 100 de pacienţi infectaţi cu COVID-19 au fost evacuaţi de către pompieri. Cei care au supraviețuit urmează să fie transferați la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta, la Spitalul clinic „Dr. Victor Babeș”, la Floreasca și Universitar.