Trafic rutier închis sâmbătă şi duminică între Râşnov şi Poiana Braşov

Trafic rutier închis sâmbătă şi duminică între Râşnov şi Poiana Braşov
Foto: Pixabay

Sâmbătă şi duminică traficul rutier între Râşnov şi Poiana Braşov este închis, pentru desfăşurarea Campionatului Naţional de viteză în coastă.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul rutier va fi închis astăzi, în intervalul orar 08:45 – 20:30, și duminică (08:45 – 18:30) pe DN 1E pe tronsonul kilometric 17 – 20 (orașul Râșnov – stațiunea Poiana Brașov) pentru desfășurarea Campionatului Național de viteză în coastă – Trofeul Râșnov”, potrivit unui anunț.

Această competiție, derulată sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, reprezintă unul dintre cele mai vechi concursuri sportive automobilistice atestate în România, scrie News.ro.

Astfel, la start, se vor alinia maşini din mai multe clase, una dintre cele mai spectaculoase fiind cea la care participă monoposturi, dar nu vor lipsi nici maşinile modificate sau cele apropiate din punct de vedere tehnic de echiparea din fabrică.

Etapa de la Râşnov este a doua a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
19:44 - Guvernul bulgar a anunțat că Italia va asigura conducerea noului grup de luptă al NATO din Bulgaria
19:24 - Google și-a cerut insolvența în Rusia: „Compania se declară în faliment și în incapacitate de a-și îndeplini obligațiile monetare”
19:21 - Siegfried Mureșan: Maia Sandu a cerut sprijinul Parlamentului European pentru următoarele etape în procesul de aderare a Republicii Moldova la UE. Procesul a început și e ireversibil (VIDEO)
19:05 - Consilierul președintelui ucrainean: „Evacuarea apărătorilor Azovstal continuă și este dificilă” (video)
19:01 - Lucian Bode, discuții cu membri ai Congresului SUA: „Am solicitat partenerilor americani sprijinul, astfel încât România să poată răspunde cât mai bine provocărilor umanitare și de securitate”
18:58 - Ambasadei Rusiei în România a venit cu o replică pentru zvonurile potrivit cărora Putin ar fi grav bolnav: „Informațiile sunt la fel de false precum și cele despre masacrele comise în Ucraina”
18:46 - Cristian Bușoi: UE a făcut astăzi un pas uriaș pentru a tăia Rusia de pe lista furnizorilor de gaz și pentru a accelera tranziția ecologică
18:38 - Aleksei Arestovich, consilierul lui Zelenski consideră că autoritățile ruse ar putea ceda Crimeea Ucrainei: „Peninsula va deveni din nou ucraineană”
18:35 - Ministerul apărării ucrainean: „Rusia a trimis mai mulți luptători din Siria în Ucraina. Avem dovezi”
18:23 - Eugen Tomac, după discursul istoric al Maiei Sandu din PE: Republica Moldova, o victimă a înțelegerii între Hitler și Stalin. UE are obligația să își ia revanșa față de acest ținut locuit de români (VIDEO)