Tragedie pe calea ferată! Trei oameni au murit și alți doi sunt în stare gravă, după ce o mașină a fost spulberată de un tren (FOTO-VIDEO)

Tragedie pe calea ferată! Trei oameni au murit și alți doi sunt în stare gravă, după ce o mașină a fost spulberată de un tren (FOTO-VIDEO)
Sursa foto: zch.ro

Un grav accident feroviar a avut loc luni după-amiază, în satul Dumbrava, judeţul Bacău, unde o mașină a fost spulberată de un tren. Trei din pasagerii automobilului și-au pierdut viața, în timp ce alți doi au fost grav răniți.

Tragedia care a avut loc în jurul orei15.30s-a produs din cauza șoferului de65 ani care, la trecerea la nivel cu calea ferata, nu a respectat semnalele acustice si luminoase aflate în funcțiune.

Șoferul și încă unbarbat de 64 ani, care se afla pelocul din dreapta au fost răniți și transportați la spital, în timp ce cele trei persoane aflat pe bancheta din spate a automobilului nu au avut nici o șansă de supraviețuire.Mecanicul garniturii de tren, un barbat de 26 ani, dar și șoferul care nu s-a asiguratau fost testati cu aparatul etilotest, constatându-se că nu au consumat băuturi alcoolice. În urma teribilului accident s-a întocmit un dosar penal pentruucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

Potrivit ISU Bacău, trenul implicat în accident este Inter-Regio 1751, ce circula pe relaţia Bucureşti Nord – Suceava.

Nici unul dintre călătorii care se aflau în trenul groazei nu a fost rănit, însă traficul a fost blocat pe calea ferată.