Traian Băsescu, confruntare în direct cu Gheorghe Piperea: „Președinții se pricep mai bine la economie decât avocații” (VIDEO)

Traian Băsescu, confruntare în direct cu Gheorghe Piperea: „Președinții se pricep mai bine la economie decât avocații” (VIDEO)

Fostul președinte, Traian Băsescu, a intervenit telefonic, în emisiunea lui Silviu Mănăstire, difuzată de B1TV, după ce avocatul Gheorghe Piperea a vorbit de un acord cu FMI realizat de guvernul Boc.

„Domnul avocat Piperea bate câmpii. Vrea să educe naţiunea despre ce s-a întâmplat cu creditul”, a spus fostul șef al statului, replică la care Gheorghe Pipera a spus că „Nu mai sunteţi preşedinte acum. Lăsaţi-mă să vorbesc”.

„Domnul Piperea, o să vorbiţi după mine. Poate învăţaţi cu ceva”, a răbufnit Traiab Băsescu.

„Dacă nu ştii, nu mai bate câmpii când apari la televizor. Decât să căutați vreun nărod care să vă spune că s-au furat banii, vă spun eu. Cele 5 miliarde luate ca împrumut au fost cheltuite pe pensii și salarii. Lui Tăriceanu îi duduia economia în creier, așa cum îi crește și lui Dacian Cioloș. Sper ca actualii guvernanți să ia măsuri bune”, a continuat Traian Băsescu.

„Văd că marinarii se pricep mai bine la economie”, a fost răspunsul dat de Gheorge Pipera.

Traian Băsescu s-a enervat și s-a luat și de moderatorul emisiunii, Silviu Mănăstire.

„Președinții se pricep mai bine la economie decât avocații. Continuați să bateți câmpii pentru că pe români i-ați prostit cu televizorul. Acolo în studio e un moderator care de abia a venit din concediu și l-a bătut soarele în cap”, a mai precizat Traian Băsescu.

Scandalul dintre cei doi a izbucnit înca de zilele trecute când avocatul a anunțat că le-a făcut plângere penală lui Traian Băsescu și Mugur Isărescu.

Traian Băsescu, confruntare în direct cu Gheorghe Piperea

#DIRECT_ONE_fd490k#

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
22:54 - Copil dispărut în Galați a fost găsit în Gara de Nord. Românii au primit mesaj RoAlert
22:53 - Marin Gherman: Am văzut o oarecare schimbare de paradigmă în ce a spus Putin. E destul de primejdios. S-a ajuns prea departe în acest vis al unui om care nu gândește la viitor, ci trăiește în trecut (VIDEO)
22:46 - Saveta Bogdan, reacție surprinzătoare la bătaia dintre Anamaria Prodan şi Reghecampf: „Eu i-aș zice să se liniștească…”
22:29 - Presa din Spania susține că Iker Casillas și Shakira formează un cuplu / Ce reacție a avut fostul portar
22:27 - Joe Biden: „America şi aliaţii săi nu vor fi intimidaţi de Putin şi de cuvintele sale nechibzuite”
22:09 - Câte zeci de mii de euro a scos Mario Fresh din buzunar pentru noua sa mașină: „Când munca dă roade”
21:57 - Jurnalistul Marin Gherman, despre anunțul anexării teritoriilor ucrainene: „Evenimentul de astăzi trebuia să fie o mare sărbătoare pentru Rusia, dar ne-a adus aminte de un priveghi”
21:56 - Vladimir Putin a cântat la concertul de anexare din Piața Roșie: „Victoria va fi a noastră” (VIDEO)
21:37 - Bogdan Paraschiv, subsecretar de stat: Guvernul, și mai ales Ministerul Familiei, sprijină tinerii și familiile la început de drum prin programele Student Invest și Family Start (VIDEO)
21:35 - Autoritățile din regiunea natală a ministrului rus al Apărării Serghei Șoigu vor distribui o oaie, doi saci de cartofi și varză familiilor bărbaților mobilizați