Ajutor nesperat pentru medici: Tuneluri de dezinfecție, în spitalele care tratează cazurile de COVID-19 din Capitală (VIDEO)

Ajutor nesperat pentru medici: Tuneluri de dezinfecție, în spitalele care tratează cazurile de COVID-19 din Capitală (VIDEO)

Ajutor nesperat pentru medicii care luptă în prima linie împotriva coronavirusului. 30 de tuneluri pentru dezinfectarea personalului medical și a pacienților vor fi instalate în spitalele mari din București, în urma unei acțiuni derulate de Asociația Organizatorilor de Jocuri de Noroc la Distanță (AOJND), informează B1 TV.

Primele instalații sunt deja în drum spre Spitalul Colentina, iar celelalte 20 vor fi montate la alte două clinici mari din Capitală.

”Sunt cele care chiar au nevoie urgentă de ajutor, adică Colentina, Fundeni, Colțea. De fapt, toți ar avea nevoie și sunt convinsă că și în țară toate spitalele au nevoie. Nu va ajuta 100% să dezinfecteze tot, dar va ajuta 50% să elimine infecțiile de pe echipamente și vor fi folosite nu numai pentru medici, inclusiv pentru femeile de serviciu, pentru asistente, infirmiere”, a declarat Odeta Nestor, președinte AOJND.

Prin soluțiile pe care le pulverizează, aceste echipamente pot elimina o mare parte din viruși. Tunelurile vor putea fi instalate și la intrările în blocul operator sau în alte zone pe care le recomandă medicii. Echipamentele au fost achiziționate printr-o acțiune derulată de membrii Asociației Organizatorilor de Jocuri de Noroc la Distanță.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
00:18 - Raed Arafat: DSU nu se bagă peste Ministerul Sănătăţii, atribuțiile sale sunt stabilite prin lege/ DSU nu este un om. Dacă deranjează şeful – păstrezi sistemul, scapi de om
00:03 - Cornel Constantiniu cedează în fața bolii. Artistul nu mai poate vorbi
23:59 - Dosare penale de ucidere din culpă în cazurile a 13 pacienți COVID-19 decedați la secția ATI a Spitalului Județean din Sibiu
23:31 - Daniel Funeriu, despre testarea COVID a copiilor: Dacă elevii și profesorii germani pot să facă acest lucru, nu cred că suntem noi mai slab dotați / E nevoie de un efort suplimentar al tuturor / Anul școlar trebuie prelungit (VIDEO)
23:29 - Elena Merișoreanu a primit o veste ce i-a schimbat viața! Artista nu a mai putut să iasă pe scenă
23:11 - Ce spune Gina Pistol, despre revenirea la „Asia Express”: „Se duce o luptă în mine”
22:53 - Daniel Funeriu: Politicianul român vrea descentralizare când vine vorba să cheltuiască bănuții de la Guvern. Când trebuie să-și asume responsabilități, brusc nu-i capabil să ia simple decizii (VIDEO)
22:52 - Răzvan Simion vorbește, pentru prima dată, despre cuceririle sale amoroase „Mi-a fost foarte greu”
22:47 - Kelemen Hunor: I-am cerut ambasadorului Germaniei să sprijine aderarea României la Schengen şi încetarea Mecanismului de Cooperare şi Verificare
22:17 - Cristian Diaconescu (PMP): România putea beneficia cu trei luni mai devreme de primii bani din PNRR. Prostia și hoția nu sunt scuze (VIDEO)