Vaslui: O femeie însărcinată a fost înjunghiată de concubin. Bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul atacului

Vaslui: O femeie însărcinată a fost înjunghiată de concubin. Bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul atacului
FOTO: Pixabay.com

O gravidă dintr-o comună vasluiană a fost atacată cu un cuțit, miercuri seară, de concubin,în urma unui conflict casnic spontan. Femeia a fost găsită într-o baltă de sânge de o rudă, care a sunat imediat la 112.

La faţa locului a ajuns un echipaj medical care agăsit-o pefemeieîntr-o baltă de sânge, prezentând plăgi înjunghiatela nivelul gâtului și antebrațului drept. Din cauza rănilor suferite, femeia nu a putut să comunice cu medicii.

Se pare căbărbatul în vârstă de 51 de ani era băut în momentul în care și-a agresat partenera.

„Pacienta nu putea comunica decât prin semne, de aceea nu știm vârsta exactă a sarcinii. Echipajul medical a stabilizat pacienta și, ulterior, a transportat-o la spitalul din Bârlad”, a precizat medicul Dan Ungureanu de la Serviciul de Ambulanță al Județului Vaslui, informeazăvremeanouă.ro.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui a preluat cazul și efectueazăcercetări, potrivit IPJ Vaslui.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
18:46 - Cristian Bușoi: UE a făcut astăzi un pas uriaș pentru a tăia Rusia de pe lista furnizorilor de gaz și pentru a a accelera tranziția ecologică
18:38 - Aleksei Arestovich, consilierul lui Zelenski consideră că autoritățile ruse ar putea ceda Crimeea Ucrainei: „Peninsula va deveni din nou ucraineană”
18:35 - Ministerul apărării ucrainean: „Rusia a trimis mai mulți luptători din Siria în Ucraina. Avem dovezi”
18:23 - Eugen Tomac, după discursul istoric al Maiei Sandu din PE: Republica Moldova, o victimă a înțelegerii între Hitler și Stalin. UE are obligația să își ia revanșa față de acest ținut locuit de români (VIDEO)
18:16 - Un pompier din Argeș și-a pierdut viața în timp ce stingea un incendiu de vegetație izbucnit pe Autostrada 1
18:01 - Prețul lui Viktor Orban pentru a renunța la petrolul rusesc. Ce sume avansează Ungaria
17:58 - Momente cumplite pentru Florin Călinescu. Ce diagnostic a primit cunoscutul actor din partea medicilor
17:55 - Maia Sandu la Bruxelles: „Nu suntem naivi să credem că aderarea se face peste noapte, dar nu încercăm să găsim scurtături” (video)
17:33 - Turcia a blocat începerea negocierilor pentru aderarea Finlandei și Suediei la NATO. Erdogan: Nu extrădați teroriști, dar vreți în Alianță / Niciunul dintre aliați nu ne-a arătat respect
17:28 - Președinta Comisiei Europene a comunicat un nou pachet de ajutor financiar pentru Ucraina de 9 miliarde de euro: „Investițiile vor ajuta Ucraina să devină mai puternică”