Victor Ponta, despre cazul Ioanei Băsescu: Noi, în Românica, aplicăm încă metodele barbare din Antichitate sau din Evul Mediu prin care facem "Justiție" pedepsind familia

Victor Ponta, despre cazul Ioanei Băsescu:  Noi, în Românica, aplicăm încă metodele barbare din Antichitate sau din Evul Mediu prin care facem "Justiție" pedepsind familia

Fostul premier Victor Ponta a avut o reacție pe Facebook, după ce fiica cea mare a fostului președinte Traian Băsescu, Ioana Băsescu, a fost plasată sub control judiciar de procurorii DNA.

Victor Ponta atrage atenția asupra faptului că în România încă se mai aplică ”metodele barbare din Antichitate sau din Evul Mediu” prin care se face justiție pedepsind familia.

”Un singur comentariu : Traian Băsescu este exact Victor Frankenstein din romanul faimos scris acum 200 de ani/ dacă nu l-a citit la timpul potrivit
sau dacă a crezut în mod naiv ca el va avea altă soartă e doar problema lui, acum se jeluiește degeaba!

Problema noastră cu adevărat este că după două secole noi în Românica aplicăm încă metodele barbare din Antichitate sau din Evul Mediu prin care facem "Justiție" pedepsind familia ( părinți, frați, copii) care nu au nicio altă vină în afară de a fi rude apropiate!

Și asta este deja pentru toți cei care vrem să nu mai acceptăm aceste metode și abuzuri și să trăim într-o societate liberă și modernă!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

După aproximativ patru ore de audieri la sediul Direcției Naționale Anticorupție, Ioana Băsescu a fost plasată joi sub control judiciar într-un dosar care vizează plăți nelegale care au legătură cu campania electorală pentru alegerile prezidențiale din anul 2009. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe