VIRAL: Uite aşa se FURĂ o bicicletă! Hoţ FILMAT în momentul operării (VIDEO)

VIRAL: Uite aşa se FURĂ o bicicletă! Hoţ FILMAT în momentul operării (VIDEO)

Cum vremea e frumoasă, primăvăratică, un tânăr şi-a zis că n-ar strica o plimbare cu bicicleta. Singura lui problemă… nu avea aşa ceva! Aşa că a ieşit la furat, în miez de zi, decis să-şi îndeplinească visul. A filat, a ochit o bicicletă care i-a plăcut şi s-a pus pe treabă.

Niciun lanţ nu este prea gros sau prea greu de îndepărtat pentru tânărul din imagini. A avut nevoie de numai câteva secunde pentru a pune mâna pe o bicicletă rară şi scumpă. Nu s-a sfiit nici măcar de trecătorii care şi-au dat seama că asistă la un furt în plină zi. Din păcate pentru individ, a fost prins chiar în momentul în care voia să plece cu bicicleta. Si nu de vreun trecător sau de vreun polițist. Hoțul a fost luat prin surprindere chiar de… proprietarul bicicletei. Întrebat de proprietar dacă este bicicleta sa, hoţul şi-a pierdut din elanul muncitoresc.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Statistica arată că hoţii preferă biciclete albastre şi pe cele negre, iar 90 la sută dintre ele nu mai sunt niciodată recuperate. E drept, unul din trei români nu face plângere la poliţie întrucât a cumpărat bicicleta de pe piaţa neagră, iar odată furată, ea este revândută exact în acelaşi loc. Anul trecut, în România, au fost vândute peste 300.000 de biciclete, însă doar 1.000 de proprietari au ales să încheie asigurări pentru a fi despăgubiţi în caz de furt.

Urmăriți B1TV.ro și pe