Operatorii telecom, amendați DRASTIC, după ce și-au mințit clienții

Operatorii telecom, amendați DRASTIC, după ce și-au mințit clienții
foto: saptamanfinaciara.ro

Operatorii telecom din România au fost amendați, după ce și-au mințit clienții. Neregulile sesizate de ANCOM au fost inițial reclamate de utilizatori.

3.593 de reclamații a primit ANCOM. Utilizatorii au fost nemulțumiți, mai ales, de aspecte care țin de relația contractuală cu furnizorii de servicii de comunicații electronice – probleme cu facturarea acestor servicii (20%), încetarea contractelor (11%) și derularea contractelor la distanță (7%), scrie Bugetul.

Vodafone şi serviciile de acesta au reprezentat 21% din reclamaţii, Telekom (19% – zonă servicii mobile), Telekom (15% – servicii fixe), RCS&RDS (unde intră și Digi Mobil – 14%) și Orange (12%).

Sorin Grindeanu, șeful ANCOM, a anunțat că au fost deja aplicate amenzi consistente după ce au fost constatate mai multe probleme.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:49 - Răzvan Lucescu, primele declarații după câștigarea campionatului în Grecia. Cui i-a dedicat triumful: „Am scris istorie pentru PAOK. Cred că e cel mai dificil trofeu din cariera mea”
23:32 - Ministrul apărării din Marea Britanie, „extrem de îngrijorat” de apropierea dintre Xi Jinping și Vladimir Putin: China și Rusia „nu cred în democrație”
23:14 - Spania și-a rechemat ambasadorul de la Buenos Aires și așteaptă scuze din partea președintelui argentinian. Javier Milei, criticat dur pentru discursul de la Madrid
22:54 - Răzvan Lucescu, escortat de scutieri după câștigarea titlului în Grecia. Bătaie generală la finalul derby-ului dintre Aris și PAOK (FOTO, VIDEO)
22:44 - Nicușor Dan, despre mentenanța Arenei Naționale: Oferta cu prețul prea mic a fost descalificată pentru că am aplicat legea. La baza achiziției ai un studiu în care îți pui exact ce tip de lucrări vrei (VIDEO)
22:21 - Nicușor Dan: Bugetul din pre-campanie a fost de peste 400.000 de euro, din care 100.000 de la USR și restul din donații de la 3.000 persoane. În campanie mă împrumut, suma maximă pe care pot să o cheltui e 660.000 de lei (VIDEO)
22:11 - Nicușor Dan: Am dat peste 2.000 de autorizații de construire, în același ritm în care a dat Primăria Capitalei de-a lungul timpului. Am și respins vreo 200-300 (VIDEO)
22:01 - Răzvan Lucescu și PAOK au câștigat campionatul Greciei. Victorie dramatică în fața marii rivale, la capătul unui meci pe care echipa românului l-a terminat în 10 oameni
21:41 - Bărbat găsit spânzurat pe o limbă de pământ din râul Siret
21:29 - Ayatollahul Iranului, apel la calm după accidentul de elicopter al președintelui Ebrahim Raisi. Ali Khamenei: Nu vor exista perturbări în administrarea țării