Acuzații grave la adresa Uniunii Europene. Fostul primar al Londrei compară UE cu Hitler (VIDEO)

Acuzații grave la adresa Uniunii Europene. Fostul primar al Londrei compară UE cu Hitler (VIDEO)
Foto: express.co.uk

Fostul primar conservator al Londrei, Boris Johnson, a lansat acuzaţii grave la adresa Uniunii Europene.

Liderul taberei pro-Brexit a declarat, într-un interviu, că Uniunea se comportă ca Adolf Hitler şi încearcă să creeze un superstat, informează B1TV.

Boris Johnson este de părere că asistăm la încercări repetate de a uni continentul sub un guvern unic, pentru a imita Imperiul Roman.

"Napoleon, Hitler, mai multe persoane au încercat să facă acest lucru și s-a terminat în mod tragic. Uniunea Europeană este o altă tentativă, cu metode diferite", a afirmat fostul primar conservator al Londrei.

Boris Johnson susţine că nu există o fidelitate reală față de ideea de Europă, iar acest lucru este cauza unui imens vid democratic.

Johnson este tranşant şi spune că Marea Britanie poate prospera mai mult ca niciodată dacă va părăsi Uniunea Europeană.

Cu câteva săptămâni înainte de referendumul de la 23 iunie, partizanii Brexitului și cei ai păstrării Marii Britanii în Uniunea Europeană se află la egalitate, cu câte 50 de procente fiecare, potrivit siteului institutului What UK thinks, după media ultimelor șase sondaje.

Fostul primar conservator al Londrei, Boris Johnson, a lansat acuzaţii grave la adresa Uniunii Europene. Ce a declarații a făcut acesta

#DIRECT_ONE_ur1hmg#

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:59 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic | Dan Lungu: Undeva există o cale, o ușă îngustă, prin care putem trece în alte existențe. Această idee de succesiune existențială există (VIDEO)
23:33 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre dimensiuni și legăturile dintre ele. „Informația e cumva similară divinității” (VIDEO)
23:02 - Tulcea: Persoană care se deplasa într-un cărucior special, lovită mortal de o mașină. Șoferul era băut şi avea dreptul de a conduce anulat
22:37 - Cutremur în Vrancea, sâmbătă seara. Ce magnitudine a avut
22:31 - Adrian Porumboiu, nemulțumit de noile măsuri fiscale: Trebuie eliminate discrepanțele dintre republica bugetarilor și republica antreprenorilor. Mediul de afaceri nu e respectat (VIDEO)
21:57 - Porumboiu: Buzatu primește ce merită de la un neisprăvit / Dacă vedeți câte licitații a câștigat Farmazon, vă îngroziți. Savin cred că e unul dintre cei mai bogați români, dar numai pe contractele cu Consiliul Județean (VIDEO)
21:26 - „Intru în casă peste voi!”. Deranjat de gălăgia unor copii într-un parc, un turc a distrus două bănci și a amenințat o mamă cu un briceag (VIDEO)
20:56 - Un bărbat din Bistrița-Năsăud s-a electrocutat într-o gară, din cauza unei undiţe
20:25 - Dumitru Buzatu, când a primit mita de 1,25 milioane de lei: „Sărut mâna, Emil! Încă o dată îți mulțumesc că eram pe drojdie” / Ce explicație le-a dat procurorilor pentru banii din geantă / UPDATE: Buzatu, arestat preventiv pentru 30 de zile
19:49 - Smiley a rămas fără permis de conducere. Cu ce viteză l-a prins radarul