Atac într-un mall din Israel: Un paznic a fost măcelărit cu un topor de un palestinian (VIDEO)

Atac într-un mall din Israel: Un paznic a fost măcelărit cu un topor de un palestinian (VIDEO)

Atac de o violenţă cruntă, într-un mall din Israel. Un agent de pază a ajuns în stare gravă, după ce a fost măcelărit cu un topor de un individ care îi era coleg de serviciu.

Ajuns pe mâna poliţiei, agresorul, de origine palestiniană, a recunoscut că a dorit să comită un act terorist. Întreaga scenă a fost surprinsă de o cameră de supraveghere.

Atac terorist la Ierusalim: Un paznic a fost măcelărit cu un topor de un palestinian

#DIRECT_ONE_1e7dym#

Gardianul, de origine israeliană, se afla în timpul serviciului în momentul în care a fost atacat din senin. Agresorul, un palestinian de 21 de ani, îi era coleg de serviciu. Luat prin surprindere, paznicul nu s-a putut apăra şi a fost lovit de nenumărate ori cu toporul. După ce şi-a lăsat victima în agonie, suspectul a reuşit să se facă nevăzut, însă două zile mai târziu a fost reţinut de poliţie.

Interogat de autorităţi, acesta a recunoscut în cele din urmă că a dorit să comită un act terorist.

Guvernul israelian a restricţionat accesul palestinienilor în mall-ul cu pricina până joi. Această decizie îi va afecta şi pe cei aproximativ 500 de angajaţi ai complexului de origine palestiniană, care nu îşi vor putea desfăşura activitatea.

Nu este prima decizie de acest fel. La finalul anului trecut a fost interzis accesul palestinienilor în Moscheea Al-Aqsa din Ierusalim. De atunci, forţele de securitate israeliene au ucis mai mult de 160 de palestinieni, dintre care peste100 suspecţi de acte teroriste.

Urmăriți B1TV.ro și pe