Barack Obama, despre zvonurile privind candidatura soției sale la președinția SUA: „Este cea mai dulce persoană. Michelle nu va candida niciodată”

Barack Obama, despre zvonurile privind candidatura soției sale la președinția SUA: „Este cea mai dulce persoană. Michelle nu va candida niciodată”

Barack Obama, președintele Statelor Unite, confruntat cu zvonurile persistente, a afirmat că prima doamnă a Americii nu va candida niciodată la președinție.

După victoria surprinzătoare a lui Donald Trump la alegerile din 8 noiembrie în confruntarea cu candidata democrată, Hillary Clinton, internauții au început să ceară candidatura primei doamne din partea democraților la alegerile din 2020.

"Michelle nu va candida niciodată", a afirmat Barack Obama într-un interviu acordat revistei Rolling Stone, publicat marți seara, conform Agerpres. "Este cea mai dulce persoană pe care o cunosc. Are o complicitate incredibilă în ceea ce-i privește pe americani. Dar, exact cum am spus-o și în glumă, este prea sensibilă pentru a-și dori să se lanseze în politică".

Determinarea lui Michelle Obama, discursurile sale și felul în care a denunțat misoginismul lui Donald
Trump au marcat destule spirite printre americani. Prima Doamnă a SUA are o cotă de popularitate foarte înaltă și nu și-a ascuns niciodată aversiunea față de politică.

Întrebată despre planurile sale de viitor, aceasta spune că nu va urma exemplul lui Hillary Clinton, care a fost Secretar de Stat și ulterior candidat la prezidențiale. Prima Doamnă va împlini 53 de ani când va părăsi Casa Albă, la 20 ianuarie 2017.

Urmăriți B1TV.ro și pe