"CUCUVEAUA MOV", varianta americană: WikiLeaks a publicat adresa de e-mail folosită de Barack Obama! Vezi care este aceasta! (FOTO)

"CUCUVEAUA MOV", varianta americană: WikiLeaks a publicat adresa de e-mail folosită de Barack Obama! Vezi care este aceasta! (FOTO)
Foto: day-news.co

WikiLeaks a dezvăluit prima serie de e-mail-uri care au legătură cu Barack Obama, printre ele aflându-se mesaje trimise înainte ca acesta să devină președinte al SUA, în 2008, informează RT.com.

În acea perioadă, actualul lider de la Casa Albă folosea adresa [email protected].

Printre mail-urile care au fost publicate se află unul din data de 30 noiembrie 2008, primit de Barack Obama, senator în acel moment, de la John Podesta, actualul șef de campanie al lui Hillary Clinton. Mail-ul conținea un document confidențial, iar discuția era despre o echipă de tranziție economică și lucrurile care ar trebui stabilite înainte ca Obama să-și înceapă mandatul în ianuarie 2009.

Cei de la Wikileaks au publicat și un e-mail primit de Obama tot de la Podesta, chiar în seara alegerilor din 2008, care conținea câteva idei cu privire la viitoarea reuniune G20.

”Nu vreau să te deranjezi astăzi. Nota de mai jos se referă la o posibilă invitație la reuniunea G20 de pe 15 noiembrie”, îi scria Podesta celui care avea să devină președintele SUA.

Acea notă conținea mai multe agrumente pro și contra ale membrilor consilierilor lui Obama, cu privire la eventuala sa participare la summit.

De altfel mesajul cu pricina a fost primit de Obama cu doar 21 de minute înainte ca marile postul de televiziune să îl dea drept câștigător al scrutinului prezidențial.

Și în România un scandal legat de dezvăluirea unei adrese de e-mail a țiunt prima pagină a ziarelor în ultima perioadă. Este vorba despre deja celebra adresă ”[email protected]”, un mail neoficial, dezvăluit de Sebastian Ghiță, prin care acesta comunica cu Laura Codruța Kovesi despre cazul plagiatului.

Foto: twitter.com/wikileaks

Foto: wikileaks.org

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)