ȘOC la Casa Regală Britanică! E fără precedent! Ce s-a întâmplat cu fiul prințului Harry și al lui Meghan

ȘOC la Casa Regală Britanică! E fără precedent! Ce s-a întâmplat cu fiul prințului Harry și al lui Meghan
Foto: Hepta

Archie, fiul prințului Harry și al lui Meghan Markle, a ajuns deja la a treia dădacă, în doar șase săptămâni, după ce două dintre ele au fost concediate.

Surse apropiate de Meghan Markle și prințul Harry susțin că alegerea unei bone este una extrem de personală și că ducii de Sussex vor să găsească persoana perfectă pentru acest rol.

SCANDAL LA PALAT! MEGHAN MARKLE, PRINSĂ ÎN FAPT! SHOW EROTIC CU SEXY-GRAVIDELLA! S-A VĂZUT CE NU TREBUIA (GALERIE FOTO)

Palatul Buckingham nu vrea să comenteze pe marginea acestui subiect, transmite The Sun, citat de Click.

INCENDIAR! MICHAEL SCHUMACHER, ÎN CARNE ȘI OASE PE STRADĂ! FANII ȘI-AU FĂCUT CRUCE! IMAGINILE FAC ÎNCONJURUL PLANETEI (GALERIE FOTO)

„Adesea, copiii au nevoi diferite pe măsură ce ating un nou stagiu din viața lor. Prina dădacă a lucrat doar pe timp de noapte. Harry și Meghan nu vor să se grăbească și să riște să nu facă decizia corectă. Este un subiect foarte personal. De această persoană depind nevoile bebelușului, dar și ale părinților”, a declarat o sursă din preajma ducilor de Sussex.

TRAGEDIA MOMENTULUI! A MURIT ÎN LUNA DE MIERE! VEZI REPEDE CINE E MIREASA CELEBRĂ! DOAMNE, CE DRAMĂ

Astfel, a treia bonă aleasă de Meghan Markle și prințul Harry este o femeie născută în Marea Britanie, care însă nu s-a mutat permanent la conacul Frogmore din Winsdor, deocamdată, lucrând doar în weekenduri.

Ultima oră