Don Juan-ul țestoaselor. Masculul Diego a făcut atât de mult sex încât și-a salvat specia de la extincție (VIDEO)

Don Juan-ul țestoaselor. Masculul Diego a făcut atât de mult sex încât și-a salvat specia de la extincție (VIDEO)
Foto:indy100.independent.co.uk

Are peste 100 de ani, dar asta nu-l împiedică deloc să fie un adevărat sex-simbol! Este vorba despre Diego, țestoasa mascul din arhipelagul Galapagos, care are așa un apetit sexual încât a reușit să-și salveze întreaga specie de la extincție!

Masculul din specia Chelonoidis hoodensis a muncit, nu glumă și a devenit tatăl a peste 800 de pui!

Washington Tapia, consilier al Parcul Național din Galapagos, a susținut că Diego a contribuit enorm la repopularea insulei Espanola, acolo unde trăiesc progeniturile sale.

Don Juan-ul țestoaselor. Masculul Diego a făcut atât de mult sex încât și-a salvat specia de la extincție

#DIRECT_ONE_u8cms7#

Diego are raporturi zilnice cu șase femele, la centrul de creștere a țestoaselor terestre din PNG, și este masculul dominant printre cei însărcinați cu repopularea insulei.

"Surpriza a venit acum șase ani când am făcut un studiu genetic: am descoperit că Diego era tatăl a circa 40% din țestoasele repatriate în Insula Espanola", a mai afirmat Tapia pentru AFP.

Dacă Diego este permanent amorezat, nu același lucru se putea spune despre George. El este singurul exemplar din specia Chelonoidis abigdoni care a refuzat să se reproducă în captivitate, pe Insula Pinta. ”George singuraticul” a murit în 2012, la peste 100 de ani.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
17:39 - Serghei Lavrov roagă „prietenii africani” să ceară Occidentului anularea sancțiunilor impuse Rusiei
17:31 - Nicolae Ciucă, bilanț la 6 luni de guvernare: Avem cea mai mare creștere economică din UE / Am oferit românilor măsuri ce fac posibilă continuarea investițiilor și protejarea celor vulnerabili (VIDEO)
17:10 - Ambasadorul României în SUA, despre atacul din Texas:„Lumea e îngrozită de ce s-a întâmplat” /Membri ai comunității de români dețin arme
17:09 - Nicolae Ciucă, îndemn pentru aleșii locali liberali: Trebuie să fim aproape de oameni și să răspundem preocupărilor lor. PNL are soluții și își revigorează viața de partid (VIDEO)
16:47 - Nicolae Ciucă: Administrațiile liberale sunt un model în Europa Centrală și de Est / Avem la dispoziție 90 de miliarde, bani europeni. E nevoie de descentralizare și eficiență (VIDEO)
16:44 - Fostul director de Formula 1, Bernie Ecclestone, arestat pentru că deținea o armă în timpul îmbarcării unui zbor spre Elveția
16:32 - Nicolae Ciucă: Succesele din administrație s-au convertit în încredere în politicienii liberali. Faptul că PNL e zi la guvernare se datorează și realizărilor aleșilor locali ai partidului (VIDEO)
16:22 - Parchetul European anchetează modul în care au fost cheltuiți banii din proiectul ITI Delta Dunării. Percheziții în 15 locații. Prejudiciul calculat de procurori
16:21 - Adrian Mititelu ar urma să iasă din închisoare. Fiul său a anunțat că patronul FCU Craiova a câștigat procesul la Curtea Constituțională
15:58 - Maria Zaharova, supărată foc pe YouTube. Ministerul de Externe rus vine cu o răzbunare