Ea este PRIMA DOAMNĂ a Republicii Moldova, GALINA DODON. Uite cu ce resurse financiare își întreține familia (FOTO)

Ea este PRIMA DOAMNĂ a Republicii Moldova, GALINA DODON. Uite cu ce resurse financiare își întreține familia (FOTO)
foto:rasputin.md

Soția liderul PSRM, Igor Dodon, Galina a devenit peste noapte prima doamnă a Republicii Moldova.

Familia Dodon s-a format acum 15 ani, timp în care au venit pe lume cei trei băieți, cel ami mic fiind născut anul trecut pe 3 ianuarie, conform unimedia.info.

Potrivit declarației de venit, Galina Dodon a înregistrat venituri la locul de muncă de bază de 110.568 de lei în 2014 și un venit de 54.075 de lei pentru anul 2015.

La acestea se adaugă și venituri din îndemnizațiile de la CNAS în valoare de 42.893 de lei în 2014 și 33.887 de lei în anul 2015.

În posesia acestora mai esteun teren intravilan 0,059 ha în municipiul Chișinău și o casă de locuit de 422,8 m.p. în capitală.

Galina Dodon este deținătoarea a două conturi bancare. Un cont de plăți sociale, în sumă de 16.839 de lei și un card bancar salarial în valoare de 65.427 de lei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:59 - Rusia: Atacuri în Daghestan. Şase poliţişti şi un preot au fost ucişi (VIDEO)
23:46 - Patru oameni au mai rămas în cursa pentru șefia USR. Cristian Seidler vrea un tandem – el, la conducerea partidului, Elena Lasconi – candidata USR la prezidențiale (VIDEO)
23:14 - IPS Teodosie, sfaturi în căsnicie: Recomandarea pentru femeile care nu vor să aibă relaţii cu soţii lor
22:52 - Botoșani: Accident de muncă o fabrică de lactate. Patru bărbaţi au căzut într-un bazin de decantare / UPDATE: Toți cei patru au murit. Printre ei e și directorul fabricii
22:33 - De ce-și găsesc fetele tot mai greu iubiți? Jorge: „Băieții zici că s-au ascuns în gaură de șarpe. Sau dacă sunt, n-ai ce să faci cu ei, că nu sunt destul de maturi. Băi băieți, hai să ne revenim un pic!”
21:59 - „A murit ca un câine”. Văduva victimei lui Mario Iorgulescu e disperată, după ce a aflat că pedeapsa acestuia cu închisoarea a fost anulată: „Nu mai rezist, nu mai suport”
21:26 - Connect-R, dezvăluiri emoționante despre părinții săi: Mama vinde și acum ziare la tarabă. Tata este un copil și așa a rămas toată viața
21:05 - Irina Columbeanu are planuri mari. În ce țară din Europa își dorește să studieze: „Vreau să merg la o școală de medicină. Sunt foarte pasionată de acest subiect”
20:41 - Ca-n filmele de comedie: Cum s-a ales un hoț beat cu încă două acuzații, pe lângă cea de furt calificat
20:22 - Nouă metodă de înșelăciune – „coletul”. Recomandările polițiștilor