Caz de necrezut în Rusia. O femeie a fugit din spital, deși este suspectă de coronavirus

Caz de necrezut în Rusia. O femeie a fugit din spital, deși este suspectă de coronavirus
Foto: pixabay.com

O femeie din Rusia, în vârstă de 32 de ani, a fugit din spital deși medicii hotărâseră să o țină în carantină timp de 2 săptămâni, fiind suspectă de coronavirus.

ASTA DA BOMBĂ! VINE NUNTA ANULUI ÎN SHOWBIZ: SMILEY A LĂSAT PE TOATĂ LUMEA MASCĂ: EA E ALEASA SURPRIZĂ! GINA PISTOL, ÎN STARE DE ȘOC

Astfel, femeia s-a dus în apartamentul ei din orașul Sankt Petersburg și refuză să deschidă ușa autorităților.

LACRIMI AMARE ÎN MUZICA POPULARĂ! IRINA LOGHIN ȘI-A DAT OCHII PESTE CAP! DETALII DESPRE ACCIDENTUL VASCULAR (GALERIE FOTO)

Aceasta s-a întors din China în ianuarie, iar potrivit contului său de Instagram, citat de presa internațională, s-a plâns că a avut dureri de gât la scurt timp după ce s-a întors în Rusia din vacanța din Haian.

CUTREMUR MONDEN! CU CINE S-A IUBIT ÎN SECRET TEO TRANDAFIR! BURSUCU’ A TURBAT DE FURIE CÂND A VĂZUT IMAGINILE (GALERIE FOTO)

Ulterior, pe 6 februarie, femeia a decis să cheme ambulanța, fiind internată într-un spital de boli infecțioase, iar, conform spuselor femeii, toate testele care i s-au făcut în acea zi au ieșit negative.

Cu toate acestea, medicii au decis că tânăra ar trebui să fie internată în spital timp de două săptămâni.

„Toate testele au arătat că sunt complet sănătoasă, atunci de ce naiba să stau în carantină?” a spus femeia.

Astfel că, ea a evadat din spital după ce a văzut că autoritățile nu fac nimic pentru a o ajuta. Forțele de ordine vor să obțină un ordin judecătoresc care să le permită să o interneze din nou în spital.

Reamintim că, la nivel mondial, peste 1.300 de persoane au murit din cauza coronavirusului, iar numărul total al infecțiilor a depășit 60.000.

Între timp, au început debarcarările de pe nava de croazieră Diamond Princess care se află în carantină în portul japonez Yokohama. Astfel potrivit unor anunțuri făcute la bord și postate pe Twitter, 44 de persoane depistate pozitiv pentru coronavirus vor fi debarcate și vor fi duși în facilitățile medicale puse la dispozitive de guvernul japonez pentru a continua tratamentul.

Pe de altă parte, cei care au fost testați negativ au opțiunea de a alege între a rămâne pe vas și a continua carantina sau a fi debarcați și duși în facilitățile puse la cale de autoritățile japoneze pentru a continua să petreacă restul perioadei de carantină.

Amintim, în acest context, că printre persoanele aflate pe nava de croazieră a fost depistat și un cetățean român la care a fost confiramti infecția cu coronavirus. La bordul Diamond Princess sunt 17 români, dintre care 15 membri ai echipajului și doi turiști. (Detalii AICI)

Ultima oră
20:19 - Pariurile lui Musk pentru Tesla: Mașini care se conduc singure anul acesta și umanoizi care să meargă la muncă în locul nostru (VIDEO)
20:12 - Mircea Geoană: Rusia solicită puțin timp pentru a analiza propunerile NATO. Problemele create de Moscova în jurul Ucrainei trebuie rezolvate prin dialog, nu prin confruntare și conflict (VIDEO)
20:11 - De ce le cerea Andreea Esca bani străinilor de pe stradă: Așa disperată eram
19:59 - Lucian Bode: „Cu îngrijorare m-am uitat la factura pe decembrie” / Cât trebuie să plătească ministrul de Interne (VIDEO)
19:52 - Un bărbat a fost găsit mort pe șoseaua de Centură, în apropiere de Autostrada Soarelui. Victima era parțial dezbrăcată, spun polițiștii
19:39 - Lucian Bode: Cine confundă pensiile militare cu cele speciale face o greşeală / 5,2 miliarde de lei pentru 97.000 de pensii de serviciu (VIDEO)
19:38 - Andreea Esca, surpriză pentru Cătălin Măruță, de ziua lui de naștere. Știrista i-a pregătit singură un tort de excepție (FOTO)
19:34 - Eugen Tomac: Trebuie să veghem asupra respectării valorilor noastre europene și drepturilor omului, astfel încât populismul necruțător și istoria dezumanizării aproapelui să nu se mai repete
19:21 - Germania pune piciorul în prag: Nord Stream 2, pe lista sancțiunilor împotriva Rusiei, precum și alte „consecințe masive”. Și SUA amenință cu oprirea conductei
19:18 - Caz de spionaj în Germania. Un fost cercetător universitar ar fi oferit Rusiei informații secrete despre programul european de rachete Ariane