Fostul președinte al Mexicului, mesaj dur la adresa lui Donald Trump: "Zidul tău de la graniță poate fi depășit cu o scară, Einstein!" (VIDEO)

Fostul președinte al Mexicului, mesaj dur la adresa lui Donald Trump: "Zidul tău de la graniță poate fi depășit cu o scară, Einstein!" (VIDEO)

Fostul președinte al Mexicului, Vicente Fox Quesada, a înregistrat un mesaj video pentru Donald Trump în care îl atacă pe președinte american pentru planul său de a construi un zid la granița de sud a Statele Unite, zid despre care afirmă că va fi plătit de mexicani.

"Ia și mănâncă o dracie de taco" îi spune în începutul filmării Fox lui Trump, făcând mișto de pasiunea președintelui american pentru fast-food și Cola. Fostul președinte mexican îi transmite lui Donald Trump că versiunea de taco americană cu care apărut lăudând faptul că "iubește hispanicii" este un "gunoi" și ar trebui să încerce ceva de calitate cum e în Mexic.

Apoi, Vicente Fox revine la subiectul pentru care a făcut filmarea spunându-i acestuia direct că "Mexicul nu va plăti pentru prostia și inutilitatea de monument racist". Acesta continuă amintindu-i că în ciuda faptului că experții îi spun că va funcționa, "infractorii" au devenit mai sofisticați și vor trece cu ușurință peste.

"Este o scară, Einstein", afirmă ironic Vicente Fox arătându-i prin desene lui Trump cum vor trece oamenii peste zidul pe care îl va construi la graniță. "Vei construi un zid de 25 de miliarde de dolari care să fie învins de o scară de 25 de dolari?", continuă fostul președinte mexican.

Apoi, Vicente Fox îi propune președintelui american mai multe variante pentru care poate investi cei 25 de miliarde de dolari și anume să oprească foametea la nivel mondial pentru un an, să angajeze 50.000 de profesori pe timp de 10 ani sau să plătească taxele de școlarizare pentru 250.000 de studenți.

În final, fostul președinte mexican îi dă și o lovitură sub centură lui Donald Trump afirmând că dorința acestuia de "a face zidul să fie frumos doar pe partea americană este ca și cum te-ai căsători cu un model care nu ar dormi în același oraș cu tine", referire la faptul că Donald Trump stă la Casa Albă în Washington în timp ce Melania a rămas cu copilului cuplului în New York.

Fostul președinte al Mexicului, mesaj dur la adresa lui Donald Trump: "Zidul tău de la graniță poate fi depășit cu o scară, Einstein!"

#DIRECT_ONE_ia6e8d#

Urmăriți B1TV.ro și pe