Germania: Traficul aerian, perturbat din cauza unei greve

Germania: Traficul aerian, perturbat din cauza unei greve
Traficul pe mai multe aeroporturi din Germania era vineri perturbat, pentru a doua zi consecutiv, de o grevă a personalului din domeniul pazei şi securităţii. La Hamburg 179 de decolări şi 179 de aterizări...

Traficul pe mai multe aeroporturi din Germania era vineri perturbat, pentru a doua zi consecutiv, de o grevă a personalului din domeniul pazei şi securităţii.

La Hamburg 179 de decolări şi 179 de aterizări erau prevăzute pentru vineri. Două treimi din decolări au fost deja anulate. De asemnea, pe aeroportul din Koln-Bonn mai mult de jumătate din cele 200 de zboruri prevăzute pentru vineri au fost deja anulate.

Greva a fost generată de negocierile colective privind salariile cu angajatorii, scrie Reuters.

Și la Düsseldorf sunt probleme. Aproape jumătate din zboruri au fost anulate de joi, dintr-un total de 550 de zboruri prevăzute.

Ultima oră
00:18 - Raed Arafat: DSU nu se bagă peste Ministerul Sănătăţii, atribuțiile sale sunt stabilite prin lege/ DSU nu este un om. Dacă deranjează şeful – păstrezi sistemul, scapi de om
00:03 - Cornel Constantiniu cedează în fața bolii. Artistul nu mai poate vorbi
23:59 - Dosare penale de ucidere din culpă în cazurile a 13 pacienți COVID-19 decedați la secția ATI a Spitalului Județean din Sibiu
23:31 - Daniel Funeriu, despre testarea COVID a copiilor: Dacă elevii și profesorii germani pot să facă acest lucru, nu cred că suntem noi mai slab dotați / E nevoie de un efort suplimentar al tuturor / Anul școlar trebuie prelungit (VIDEO)
23:29 - Elena Merișoreanu a primit o veste ce i-a schimbat viața! Artista nu a mai putut să iasă pe scenă
23:11 - Ce spune Gina Pistol, despre revenirea la „Asia Express”: „Se duce o luptă în mine”
22:53 - Daniel Funeriu: Politicianul român vrea descentralizare când vine vorba să cheltuiască bănuții de la Guvern. Când trebuie să-și asume responsabilități, brusc nu-i capabil să ia simple decizii (VIDEO)
22:52 - Răzvan Simion vorbește, pentru prima dată, despre cuceririle sale amoroase „Mi-a fost foarte greu”
22:47 - Kelemen Hunor: I-am cerut ambasadorului Germaniei să sprijine aderarea României la Schengen şi încetarea Mecanismului de Cooperare şi Verificare
22:17 - Cristian Diaconescu (PMP): România putea beneficia cu trei luni mai devreme de primii bani din PNRR. Prostia și hoția nu sunt scuze (VIDEO)