Harley-Davidson lansează motocicletele cu joystick și ecran tactil

Harley-Davidson lansează motocicletele cu joystick și ecran tactil
Compania Harley-Davidson introduce pe piață motociclete cu sistem GSP cu activare vocală, prin ecran tactil sau joystick. Cea mai nouă invenție pe piața motocicletelor anunță când utilizatorul este pe cale să...

Compania Harley-Davidson introduce pe piață motociclete cu sistem GSP cu activare vocală, prin ecran tactil sau joystick.

Cea mai nouă invenție pe piața motocicletelor anunță când utilizatorul este pe cale să rămână fără carburant și găsește prin sistemul GPS cea mai apropiată benzinărie, afișând pe ecran traseul, scrie Mediafax.
O altă noutate este cum a decis compania ce dispozitive să includă pe noile motocicle, şi anume prin consultarea clienţilor.

Pentru prima oară în istoria de 110 ani a companiei, Harley foloseşte grupuri ţintă de clienţi şi dealeri, în dezvoltarea modelelor şi funcţiunilor, iar săptămâna trecută primul val de noi motociclete a început să ajungă la dealeri.

„Recesiunea i-a adus în secolul 21. Multe alte companii au avut aceste momente cu mult timp în urmă”, a declarat Sharon Zackfia, analist la William Blair & Co. în Chicago.