Incredibil, dar adevărat. Zeci de mii de oameni și-au cumpărat asigurări împotriva răpirii de către extratereștri (VIDEO)

Incredibil, dar adevărat. Zeci de mii de oameni și-au cumpărat asigurări împotriva răpirii de către extratereștri (VIDEO)
Foto: lovendal.ro

Acest tip de poliță este la modă mai ales în Statele Unite ale Americii, dar poate fi cumpărată și în Europa. Practic, pentru 150 de dolari cât este o primă anuală, asigurătorul se angajează să plătească până la 1,5 milioane de dolari persoanelor care demonstrează că au fost răpite și eliberate de fiinţe de pe alte planete.

Poliţele de asigurare împotriva extratereştrilor au fost lansate de o firma de asigurare care anunță că a plătit deja două daune, potrivit B1TV.

Cu alte cuvinte, două persoane au demonstrat că au fost victimele unor fiinţe de pe altă planetă.

Incredibil, dar adevărat. Zeci de mii de oameni și-au cumpărat asigurări împotriva răpirii de către extratereștri

#DIRECT_ONE_obkx3h#

St Lawrence Agency, din Florida, susține că a vândut deja 20.000 de asigurări împotriva răpirii de către extratereștri.

Pentru femei, Polița acoperă inclusiv riscul de a rămâne însărcinată cu un extraterestru sau cel de a ajunge obiect de studiu pentru o civilizație din afara pământului.

Preţul poliţelor este cuprins între 20 şi 150 de dolari iar acoperirea variază de la 10.000 de dolari la 10 milioane de dolari.

Unele firme de asigurare arată că în eventualitatea în care un client solicită plata daunei, el trebuie să vină cu semnătura extraterestrului sau cu o amprentă a acestuia pentru a demonstra fapta.

Asigurările împotriva răpirii de către extratereștrii au devenit cunoscute în Europa după ce o firmă din Londra a vândut o poliță de grup către membri unei secte.

Tags:
Ultima oră
00:18 - Raed Arafat: DSU nu se bagă peste Ministerul Sănătăţii, atribuțiile sale sunt stabilite prin lege/ DSU nu este un om. Dacă deranjează şeful – păstrezi sistemul, scapi de om
00:03 - Cornel Constantiniu cedează în fața bolii. Artistul nu mai poate vorbi
23:59 - Dosare penale de ucidere din culpă în cazurile a 13 pacienți COVID-19 decedați la secția ATI a Spitalului Județean din Sibiu
23:31 - Daniel Funeriu, despre testarea COVID a copiilor: Dacă elevii și profesorii germani pot să facă acest lucru, nu cred că suntem noi mai slab dotați / E nevoie de un efort suplimentar al tuturor / Anul școlar trebuie prelungit (VIDEO)
23:29 - Elena Merișoreanu a primit o veste ce i-a schimbat viața! Artista nu a mai putut să iasă pe scenă
23:11 - Ce spune Gina Pistol, despre revenirea la „Asia Express”: „Se duce o luptă în mine”
22:53 - Daniel Funeriu: Politicianul român vrea descentralizare când vine vorba să cheltuiască bănuții de la Guvern. Când trebuie să-și asume responsabilități, brusc nu-i capabil să ia simple decizii (VIDEO)
22:52 - Răzvan Simion vorbește, pentru prima dată, despre cuceririle sale amoroase „Mi-a fost foarte greu”
22:47 - Kelemen Hunor: I-am cerut ambasadorului Germaniei să sprijine aderarea României la Schengen şi încetarea Mecanismului de Cooperare şi Verificare
22:17 - Cristian Diaconescu (PMP): România putea beneficia cu trei luni mai devreme de primii bani din PNRR. Prostia și hoția nu sunt scuze (VIDEO)