Incredibil, dar adevărat. Zeci de mii de oameni și-au cumpărat asigurări împotriva răpirii de către extratereștri (VIDEO)

Incredibil, dar adevărat. Zeci de mii de oameni și-au cumpărat asigurări împotriva răpirii de către extratereștri (VIDEO)
Foto: lovendal.ro

Acest tip de poliță este la modă mai ales în Statele Unite ale Americii, dar poate fi cumpărată și în Europa. Practic, pentru 150 de dolari cât este o primă anuală, asigurătorul se angajează să plătească până la 1,5 milioane de dolari persoanelor care demonstrează că au fost răpite și eliberate de fiinţe de pe alte planete.

Poliţele de asigurare împotriva extratereştrilor au fost lansate de o firma de asigurare care anunță că a plătit deja două daune, potrivit B1TV.

Cu alte cuvinte, două persoane au demonstrat că au fost victimele unor fiinţe de pe altă planetă.

Incredibil, dar adevărat. Zeci de mii de oameni și-au cumpărat asigurări împotriva răpirii de către extratereștri

#DIRECT_ONE_obkx3h#

St Lawrence Agency, din Florida, susține că a vândut deja 20.000 de asigurări împotriva răpirii de către extratereștri.

Pentru femei, Polița acoperă inclusiv riscul de a rămâne însărcinată cu un extraterestru sau cel de a ajunge obiect de studiu pentru o civilizație din afara pământului.

Preţul poliţelor este cuprins între 20 şi 150 de dolari iar acoperirea variază de la 10.000 de dolari la 10 milioane de dolari.

Unele firme de asigurare arată că în eventualitatea în care un client solicită plata daunei, el trebuie să vină cu semnătura extraterestrului sau cu o amprentă a acestuia pentru a demonstra fapta.

Asigurările împotriva răpirii de către extratereștrii au devenit cunoscute în Europa după ce o firmă din Londra a vândut o poliță de grup către membri unei secte.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe