ISIS a recurs din nou la fapte inumane! 19 fete, încuiate în cuști și arse de vii după ce au refuzat să devină sclave sexuale

ISIS a recurs din nou la fapte inumane! 19 fete, încuiate în cuști și arse de vii după ce au refuzat să devină sclave sexuale

ISIS a recurs din nou la gesturi inumane! 19 fete yazidite au fost încuiate în cuști din fier și li s-a dat foc în fața a sute de oameni din Irak, potrivit Daily Mail.

Fetele au fost sechestrate de jihadiștii ISIS pentru a fi folosite în scopuri sexuale, însă acestea au fost executate pentru că au refuzat să întrețină relații intime cu teroriștii.

După ce ISIS a ocupat regiunea Yazidi, din nordul Irakului, aproximativ 40.000 de oameni au părăsit teritoriul.

„Fetele au fost pedepsite pentru că nu au vrut să facă sex cu militanții ISIS”, a declarat pentru ARA News un activist local.

Aproximativ 3.000 de fete yazidite au fost răpite pentru scopuri sexuale, de când ISIS a ocupat acest teritoriu.

Militanții ISIS riscă să fie uciși dacă se opun religiei lor, în teritorii ocupate de jihadiști.

„Multe dintre abuzuri, inclusiv tortura, sclavia sexuală și detenția arbitrară pot fi considerate crime de război, dacă sunt comise în contextul unui conflict armat, ori crime împotriva umanității. Abuzurile împotriva femeilor yazidite, răpite, sechestrate, violate, obligate să se mărite cu militanți ISIS, pot fi considerate parte a genocidului împotriva acestei populații”, se precizează într-un raport al Human Rights Watch.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe