Lituania şi Norvegia au făcut un schimb de spioni cu Rusia

Lituania şi Norvegia au făcut un schimb de spioni cu Rusia

Lituania şi Norvegia au făcut, vineri, un schimb de spioni cu Rusia, la frontiera ruso-lituaniană.

Președintele Lituaniei, Gitanas Nauseda, i-a graţiat pe cetăţenii ruşi Nikolai Filipcenko şi Serghei Moiseenko. Primul era condamnat la zece ani de închisoare pentru spionaj, falsificare de acte şi uz de fals, iar al doilea primise zece ani şi jumătate pentru spionaj şi deţinere ilegală de arme.

VEȘTI TRAGICE PENTRU ROMÂNI! GATA, VINE MARELE CUTREMUR! GHEORGHE MĂRMUREANU A FĂCUT ANUNȚUL! IMAGINI DE COȘMAR (GALERIE FOTO)

Moscova l-a eliberat pe norvegianul Frode Berg, condamnat pentru că ar fi încercat să obţină informaţii secrete despre submarinele nucleare ruseşti.

„Suntem bucuroşi că Frode Berg se întoarce acum acasă în Norvegia ca un om liber. Doresc să le mulţumesc autorităţilor lituaniene pentru cooperarea şi eforturile lor pentru a-l elibera pe Berg”, a declarat premierul norvegian Erna Solberg.

CRISTIAN POMOHACI A FĂCUT RAVAGII PE SCENĂ! NIMENI NU SE AȘTEPTA SĂ O FACĂ ÎN PUBLIC! FANII ȘI-AU PUS MÂNA LA OCHI (IMAGINI BOMBĂ)

Rusia i-a mai eliberat pe lituanienii Jevgenij Mataitis şi Aristidas Tamosaitis.

„În această vineri dimineaţă, operaţiunea de schimb a fost efectuată cu succes. Cetăţenii lituanieni şi cetăţeanul norvegian Frode Berg au ajuns cu bine în Lituania”, a declarat şeful serviciilor de informaţii lituaniene, Darius Jauniskis.

BOMBA ANULUI! FUEGO, PRINS ÎN FAPT CU MIRABELA DAUER! IRINA LOGHIN A AFLAT ADEVĂRUL! IMAGINI BOMBĂ

Urmăriți B1TV.ro și pe