Majestatea Sa Margareta, mesaj de condoleanțe la decesul Sultanului Omanului: ”S-a remarcat drept unul dintre cei mai influenţi promotori ai păcii în regiune”

Majestatea Sa Margareta, mesaj de condoleanțe la decesul Sultanului Omanului: ”S-a remarcat drept unul dintre cei mai influenţi promotori ai păcii în regiune”
Foto: Inquam Photos / Alberto Groşescu

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei şi Alteţa Sa Regală Principele Radu au transmis, sâmbătă, un mesaj de condoleanțe în contextul morții sultanului din Oman, Qaboos bin Said.

Reprezentanții Casei Regale a României au precizat, într-un comunicat de presă, că au aflat cu tristeţe despre decesul sultanului Qaboos bin Said care ”s-a remarcat drept unul dintre cei influenţi promotori ai păcii în regiune”.

”Majestatea Sa Defunctă a fost unul dintre cei mai importanţi lideri ai lumii musulmane, cu o domnie care s-a întins pe o jumătate de secol. În cele cinci decenii de domnie, suveranul s-a remarcat drept unul dintre cei mai influenţi promotori ai păcii în regiune, iar ţara sa a cunoscut un extraordinar proces de modernizare şi dezvoltare. Majestatea Sa Custodele Coroanei a trimis în această dimineaţă, în numele Casei Regale a României, o scrisoare noului suveran al Sultanatului Oman, Majestatea Sa Sultanul Haitham bin Tariq al Said”, se arată în comunicatul citat.

Sultanul Omanului a murit vineri, la vâsta de 79 de ani, după o domnie de cinci decenii. În locul suveranului decedat a fost numit vărul acestuia, fostul ministru al Culturii.

Majestatea Sa Margareta, mesaj de condoleanțe la decesul Sultanului Omanului: ”S-a remarcat drept unul dintre cei mai influenţi promotori ai păcii în regiune”

Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu au aflat cu tristețe despre decesul Sultanului Omanului, Qaboos bin Said. Majestatea Sa Defunctă a fost unul dintre cei mai importanți lideri ai lumii musulmane, cu o domnie care s-a întins pe o jumătate de secol. Majestatea Sa Custodele Coroanei a trimis în această dimineață, în numele Casei Regale a României, o scrisoare noului suveran al Sultanatului Oman, Majestatea Sa Sultanul Haitham bin Tariq al Said. © EPA/NOUSHAD THEKKAYIL #majestateasamargareta #margaretacustodelecoroanei #principeleradu #familiaregalaaromaniei #romanianroyalfamily #casaregala #romaniaregala #Romania #royal #SultanQaboos #Oman

O postare distribuită de Familia Regală a României (@familiaregalaaromaniei) pe

Ultima oră
15:30 - Marcel Ciolacu, replică la acuzațiile aduse de liberali ministrului Sănătății: Am să-i solicit lui Alexandru Rafila să-și ceară scuze că nu mai sunt 500 de decese pe zi (VIDEO)
15:23 - Marcel Ciolacu: Evaluarea miniștrilor, dacă dorim să trăim într-o țară normală, o face primul-ministru. Eu cred că România are nevoie de această coaliție (VIDEO)
15:21 - Acuzații grave, aduse la adresa lui Cătălin Zmărăndescu. Cum ar fi încălcat regulamentul de la Survivor România 2022
15:17 - Marcel Ciolacu, după întâlnirea cu ambasadoarea Franței: I-am transmis să facem din aderarea României la spațiul Schengen o prioritate în mandatul președinției franceze a Consiliului UE
15:11 - Motivul incredibil pentru care Jason Momoa și Lisa Bonet se despart după 16 ani. Totul a pornit de la vaccin
14:56 - Judecătorii australieni au motivat decizia de expulzare a lui Novak Djokovic. Argumentele lor
14:42 - Simona Halep, calificată în turul al treilea de la Australian Open după o adevărată demonstrație de forță. Finalista ediției din 2018 a cedat doar două ghemuri în partida cu Haddad Maia
14:42 - Florin Cîțu, semnal de alarmă în PNL. Liberalul, îngrijorat că Ministerul Finanțelor se împrumută la dobânzi foarte mari, iar investitorii își pierd încrederea în Guvern (surse)
14:37 - Un bărbat a murit, în timp ce era tras cu colacul pe zăpadă. Alte două femei au fost grav rănite
14:32 - Este o canapea o idee bună pentru bucătăria ta?