Marea Britanie: O imigrantă româncă a murit după ce a fost înjunghiată în plină stradă

Marea Britanie: O imigrantă româncă a murit după ce a fost înjunghiată în plină stradă
Un bărbat a fost arestat după o imigrantă româncă a fost înjunghiată, luni noaptea, pe o stradă comercială aglomerată de la Ilford, în estul Angliei. Tânăra a murit ulterior, la spital, din cauza rănilor,...

Un bărbat a fost arestat după o imigrantă româncă a fost înjunghiată, luni noaptea, pe o stradă comercială aglomerată de la Ilford, în estul Angliei.

Tânăra a murit ulterior, la spital, din cauza rănilor, notează Daily Mail. O autopsie urma să fie efectuată marţi după-amiaza în vederea stabilirii cauzei morţii.Bărbatul de 48 de ani a fost arestat marți, în legătură cu moartea imigrantei românce. Acesta se află în custodia poliţiei în East London.

Circulaţia rutieră pe străzile din zona în care a fost comisă îmjunghierea au fost închise, iar investigaţiile continuau.

Locuitori din zonă au declarat că au văzut victima mergând împleticit în interiorul localului Pizza and Chicken 4 U, după care s-a prăbuşit la podea. 

„Poliţia a fost chemată de Serviciul de Ambulanţă al Londrei, aproximativ la ora  0.15 (2.15, ora României), să constate înjunghierea unei femei pe Ilford Lane, în apropiere de intersecţia cu Loxford Lane”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei metropolitane.
 

Urmăriți B1TV.ro și pe