Măsuri extreme la Washington, după haosul creat de manifestanții pro-Trump. A fost emisă starea de urgență

Măsuri extreme la Washington, după haosul creat de manifestanții pro-Trump. A fost emisă starea de urgență

Primarul Muriel Bowser a cerut rezidenților să evite spațiile publice până la ora 6 am, anunțând o interdicție de circulație care începe la ora locală 6 pm.

La ora 18:00, a început interdicția de deplasare în oraș pentru districtul Columbia și va continua până la 6 a.m.

Primarul Muriel Bowser a anunțat măsura după ce manifestanții pro-Trump au luat cu asaltat CapitoliulSUA, unde membrii Congresului s-au întâlnit pentru a certifica victoria președintelui ales Joe Biden.

La rândul spu, guvernatorul Virginiei, Ralph Northam, a declarat că emite starea de urgență începând cu ora 18:00. Interdicțiile de deplasare vor fi extinse către Arlington și Alexandria, zone învecinate cu Washington, DC.

Ultima oră
12:07 - Eugen Tomac: Fuziunea cu PNL nu există la ora actuală pe agenda PMP / Niciodată nu am negociat funcții pentru mine în numele partidului / Majoritatea liderilor au decis că se impune un nou congres
12:02 - Fuego, atac dur la adresa românilor: „Cultura unui popor nu e un moft, e o necesitate”
11:56 - Cristian Diaconescu: Gruparea condusă de Eugen Tomac a încercat în mod abuziv preluarea conducerii PMP. Mi-a blocat accesul pe pagina de Facebook a partidului
11:46 - Unde se grăbea polițistul atunci când a lovit-o mortal pe Raisa, pe trecerea de pietoni. Noi detalii din anchetă (VIDEO)
11:40 - Un tânăr de origine română a murit după ce a căzut de la etajul 9, în Rusia. Băiatul era campion la CS:GO
11:17 - Șeful Poliției Capitalei: Nu se impunea prezența a doi polițiști în mașină. Agentul cunoaște tot ce a făcut în acea zi, el e singurul în măsură să răspundă, iar asta în fața procurorului de caz (VIDEO)
11:13 - Dan Negru se lansează în politică? Anunț de ultima oră: „Frica oprește viața! Și eu am obosit un pic”
11:11 - Cod galben și portocaliu de viscol și ninsori, valabil până marți în România. Harta județelor aflate sub avertizarea ANM
11:04 - Lucian Bode: Am decis să reanalizăm la nivelul MAI procesul de recrutare din sursă externă. Avem un deficit de personal uriaș, aproape 30.000 de funcții (VIDEO)
10:51 - GCS a anunțat bilanțul provizoriu: Peste 8.000 de cazuri de COVID-19 și 17 decese, înregistrate în ultimele 24 de ore