ŞOC TOTAL la Casa Regală: S-AU BĂTUT ÎN ULTIMUL HAL! Meghan Markle o ia pe Kate Middleton de păr şi dă cu ea de PĂMÂNT! Avem imaginile INCENDIARE (FOTO)

ŞOC TOTAL la Casa Regală: S-AU BĂTUT ÎN ULTIMUL HAL! Meghan Markle o ia pe Kate Middleton de păr şi dă cu ea de PĂMÂNT! Avem imaginile INCENDIARE (FOTO)
Foto: Hepta.ro

Meghan Markle şi Kate Middleton s-au bătut ca-n filme, la propriu. Două actriţe care le interpretează pe celebrele ducese au făcut un pictorial inedit.

POZE FIERBINȚI CU IRINA RIMES GOALĂ! A FOST FILMATĂ CHIAR CÂND ERA LA DUȘ! FANII AU ÎNNEBUNIT

În poze se poate vedea cum „Meghan” o ține de păr pe „Kate” și o târăște prin cameră.

REPEDE CLICK AICI: ELE SUNT ȘTIRISTELE DIN ROMÂNIA CARE AU ÎNNEBUNIT BĂRBAȚII CU DECOLTEUL GENEROS! S-A VĂZUT TOT (POZE NECENZURATE!)

Pictorialul a venit ca o satiră la presupusă neînțelegere dintre Ducesa de Cambridge și cea de Sussex și a fost dus la extrem, unde așa zisele „ducese” se iau de păr.

REPEDE CLICK AICI: IMAGINI DIN TIMPUL PRIMII NOPȚI DE AMOR A ANTONIEI! CU CINE A FĂCUT-O PRIMA DATĂ! (FOTO NECENZURAT)

Artista Alison Jackson a decis să dea „viață” rivalității dintre cele două ducese și așa au apărut fotografiile care au șocat și amuzat în același timp Anglia.

ŞOC TOTAL la Casa Regală: S-AU BĂTUT ÎN ULTIMUL HAL! Meghan Markle o ia pe Kate Middleton de păr şi dă cu ea de PĂMÂNT! Avem imaginile INCENDIARE

Astfel, două actrițe care seamănă extrem de bine cu Kate Middleton și Meghan Markle au fost plătite pentru a simula o bătaie că-n filme, iar rezultatele se văd în poze, notează ciao.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe