NASA a oprit transmisia VIDEO din spațiu chiar atunci când în atmosfera intrase un corp neindentificat (IMAGINI INEDITE)

NASA a oprit transmisia VIDEO din spațiu chiar atunci când în atmosfera intrase un corp neindentificat (IMAGINI INEDITE)
Foto: Youtube

Vânătorii de OZN-uri afirmă că NASA a oprit transmisia live din spațiu de la Stația Spațială Internațională chiar în momentul în care în atmosfera terestră pătrundea un corp ceresc neidentificat.

Incidentul, ce a avut loc pe 9 iulie, a fost prima dată anunțat de observatorul Streetcap1 într-un video încărcat în aceeași zi, potrivit mirror.co.uk. Acesta nu a precizat că acel obiect e clar un OZN, afirmând că ar putea fi la fel de bine și un meteorit. "Ceea ce a făcut acest lucru interesant este chiar faptul că transmisia este tăiată chiar când obiectul neidentificat pare să se oprească" a spus acesta.

NASA a oprit transmisa video din spațiu chiar în momentul în care în atmosfera intrase un corp neindetificat

#DIRECT_ONE_aw5gsa#

Nu este prima dată când vânătorii de OZN-uri acuză NASA că taie transmisia după ce un obiect neidentificat apare pe imaginile live din spațiu. Un purtător de cuvânt NASA a negat în Aprilie acuzațiile că transmisia ar putea fi tăiată intenționat susținând că astfel de întreruperi vin de la pierderi a semnalului de pe Stația Spațială.