Nepoata lui Donald Trump face senzație în China: Micuța de trei ani a spus o poezie în chineză (VIDEO)

Nepoata lui Donald Trump face senzație în China: Micuța de trei ani a spus o poezie în chineză (VIDEO)
Foto: captura video

Ivanka Trump, fata președintelui ales al Statelor Unite, a postat un video cu fiica sa în care micuța, de doar 3 ani, spune o poezie în chineză. Arabella Kushner a început deja să învețe limba madarină, limbă pe care o vorbește și mama sa.

Postarea, care a fost încârcată pe Instagram în 2014 de Ivanka Trump, a devenit virală pe Internet, acum, mai ales în contextul în care Donald Trump a făcut mai multe declarații belicoase la adresa Chinei, țara pe care o consideră vinovată de scăderea economică a Statelor Unite.

"Lecții de chineză duminică dimineață", este mesajul cu care Ivanka Trump a însoțit postarea.

Nepoata lui Trump a început lecțiile de chineză încă de când avea 18 luni, o promisiune pe care și-a făcut Ivanka încă de când era însărcinată, după ce a citit cărți despre dezvoltarea rapidă a copiilor.

Nepoata lui Donald Trump face senzație în China: Micuța de trei ani a spus o poezie în chineză

#DIRECT_ONE_lp9gbj#

Tags:
Ultima oră
21:40 - S-a aflat cine este „victima” lui Carla’s Dreams! Cui îi sunt dedicate versurile din ultima piesă: „Ce paradox…suferința ta înseamnă muzică de calitate pentru noi” (video)
21:05 - România, gata să primească militari francezi. Reacția lui Bogdan Aurescu, ministrul de Externe, după anunțul lui Emmanuel Macron (VIDEO)
21:00 - STB transmite că personalul implicat în protestele de joi refuză să îşi reia activitatea. Greva ar putea continua și vineri
20:40 - Bella Hadid a trecut prin calvar. Mărturii dureroase despre perioada în care se gândea la sinucidere: „Era tot mai greu să ies fără să beau pentru a-mi calma nervii”
20:39 - Creșterea prezenței trupelor americane în România, obiectiv prioritar pentru Guvern. Bogdan Aurescu, ministrul de Externe: „E nevoie să accelerăm procesul de planificare” (VIDEO)
20:28 - Bogdan Aurescu, despre tensiunile de la granița cu Ucraina: „După 2014 asistăm la o deteriorare a situației de securitate în regiune”
19:46 - Nicolae Ciucă, discuție cu Natalia Gavriliță, după ce premierul Rep. Moldova a instituit stare de urgență în sectorul energetic
19:34 - Cristian Diaconescu, despre o posibilă invazie în Ucraina: „Ne putem aștepta la un val migrator”
19:27 - Ce vedete se luptă pentru marea finală „Bravo, ai stil! Celebrities”, ce aduce un premiul de 100.000 de lei
19:14 - Pe unde ar intra Rusia în România în cazul unei invazii. Scenariile luate în calcul de armata SUA