O CONSPIRAȚIE? Un Colaborator al rapoartelor despre Trump în Rusia A FOST GĂSIT MORT!! (FOTO)

O CONSPIRAȚIE? Un Colaborator al rapoartelor despre Trump în Rusia A FOST GĂSIT MORT!! (FOTO)
Foto: dailymail.co.uk

Fostul general KGB, Oleg Erovinkin, colaborator al spionului britanic Christopher Steele care a emis publicității rapoartele despre Trump în Rusia a fost găsit mort pe bancheta din spate a mașinii sale, potrivit Daily Mail.

S-a afirmat că a murit de atac de cord, dar un expert al amenințărilor de securitate din Rusia este de părere că a fost ucis pentru implicarea sa în dosarul exploziv al lui Donald Trump.

Oleg era de asemeni o persoană foarte apropiată și a viceprim-ministrului Igor Sechin, al cărui nume a apărut de asemeni în dosarul vizat.

Oleg Erovinkin a avut o legătură importantă între Secin și liderul de la Kremlin, Vladimir Putin.

Dosarul spionului Steele care a fost făcut public la începutul lunii ianuarie, nota cum fostul general KGB era o sursă foarte apropiată al vicepremierului.

După ce trupul fostului general Oleg Erovinkin a fost trimis la morgă, legiștii nu au ajuns la o concluzie privind cauza decesului.

Expertul privind amenințările de securitate din Rusia, Christo Grozev a declarat într-o postare pe blogul său că este ferm convins că Oleg Erovinkin a fost sursa dosarului dat publicității de spionul britanic.

Acesta a scris în postarea sa că nu are nicio îndoială că dosarul era pe biroul lui Putin în momentul în care victima a decedat într-un mod suspect.

"Indiferent dacă este adevărat, Putin ar fi avut un motiv de a căuta și de a găsi scurgerea de informații", a scris acesta pe blogul său.

Așa numitul raport dat publicității de spionul britanic, precizează că regimul rus a susținut campania electorală a lui Donald Trump.

Urmăriți B1TV.ro și pe