OZN, surprins în Chile. Specialiștii nu au nicio explicație (VIDEO)

OZN, surprins în Chile. Specialiștii nu au nicio explicație (VIDEO)

Guvernul din Chile a dat publicității imagini filmate în urmă cu mai bine de doi ani în care un obiect zburător neidentificat a fost filmat pe cer.

Imaginile au fost surprinse de la bordul unui elicopter al marinei militare chiliene pe 11 noiembrie 2014, potrivit iflscience.com.

În înregistrare, un aspect ciudat îl reprezintă un nor de material necunoscut care a fost evacuat din obiectul zburător.

OZN, surprins în Chile. Specialiștii nu au nicio explicație

#DIRECT_ONE_7nzeex#

Chiar dacă au trecut mai bine de doi ani de atunci, cercetătorii şi experţii în aviatie, CEFAA (Comitetul de studiere a fenomenelor aeriene anormale) nu au descoperit nimic care să-i ajute pentru a desluși misterul.

„Unii cercetători au sugerat că ar putea fi vorba de o aeronava de pasageri civilă, de mărime medie, iar materia care este emisă ar putea fi rezerva de apă de la bord, evacuată de echipaj. Totuşi, meteorologii susţin că nici altitudinea la care se deplasa obiectul, nici temperatura aerului din acel moment nu ar fi permis o astfel rata de condensare care să explice imaginile“, susține CEFAA, potrivit ursei citate.

Urmăriți B1TV.ro și pe