Principalul opozant al lui Putin, Aleksei Navalnîi, a anunțat că și-a pierdut vederea după ce a fost stropit cu un lichid verde (FOTO)

Principalul opozant al lui Putin, Aleksei Navalnîi, a anunțat că și-a pierdut vederea după ce a fost stropit cu un lichid verde (FOTO)
foto: b1.ro

Liderul opoziției din Rusia, Aleksei Navalnîi, a afirmat că vederea lui e aproape pierdută din cauza incidentului de la finalul lunii aprilie când a fost stropit cu un lichid verde.

Doctorul care i-a acordat îngrijiri medicale i-a spus că și-a pierdut vederea în proporție de 80%. Medicul nu i-a dat mari șanse de remediere a situației.

Liderul opozant a mai trecut printr-o experiență asemănătoare în acest an, fiind stropit cu un lichid de aceeași culoare, însă atunci nu a pățit nimic.

După cel de-al doilea incident, opozantul rus a ajuns la spital cu arsuri grave la ochiul drept, iar medicul i-a spus că lihidul cu care fusese stropit mai conținea o substanță în afară de dezinfectant, însă nu a putut spune concret despre ce a fost vorba, potrivit Digi24. Mai multe despre acest subiect aici.

Aleksei Navalnîi se confruntă cu o situație dramatică din cauza pierderii vederii, însă nici măcar acest lucru nu l-a lăsat fără simțul umorului. Acesta a postat pe rețelele sociale o fotografie cu el editată spunând că Rusia va avea un președinte cu un ochi alb.

Polițiștii au demarat deja o anchetă pentru a-l prinde pe făptaș, însă Navalnîi este dezamăgit de modul în care evoluează lucrurile spunând că nu a fost audiat niciunul dintre susținătorii săi și nici nu au fost vizionate filmările surprinse de camerele de supraveghere.

Aleksei Navalnîi și-a manifestat dorința de a candida la alegerile prezidențiale din Rusia pentru a-i lua locul lui Putin în anul 2018.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:59 - Rusia: Atacuri în Daghestan. Şase poliţişti şi un preot au fost ucişi (VIDEO)
23:46 - Patru oameni au mai rămas în cursa pentru șefia USR. Cristian Seidler vrea un tandem – el, la conducerea partidului, Elena Lasconi – candidata USR la prezidențiale (VIDEO)
23:14 - IPS Teodosie, sfaturi în căsnicie: Recomandarea pentru femeile care nu vor să aibă relaţii cu soţii lor
22:52 - Botoșani: Accident de muncă o fabrică de lactate. Patru bărbaţi au căzut într-un bazin de decantare / UPDATE: Toți cei patru au murit. Printre ei e și directorul fabricii
22:33 - De ce-și găsesc fetele tot mai greu iubiți? Jorge: „Băieții zici că s-au ascuns în gaură de șarpe. Sau dacă sunt, n-ai ce să faci cu ei, că nu sunt destul de maturi. Băi băieți, hai să ne revenim un pic!”
21:59 - „A murit ca un câine”. Văduva victimei lui Mario Iorgulescu e disperată, după ce a aflat că pedeapsa acestuia cu închisoarea a fost anulată: „Nu mai rezist, nu mai suport”
21:26 - Connect-R, dezvăluiri emoționante despre părinții săi: Mama vinde și acum ziare la tarabă. Tata este un copil și așa a rămas toată viața
21:05 - Irina Columbeanu are planuri mari. În ce țară din Europa își dorește să studieze: „Vreau să merg la o școală de medicină. Sunt foarte pasionată de acest subiect”
20:41 - Ca-n filmele de comedie: Cum s-a ales un hoț beat cu încă două acuzații, pe lângă cea de furt calificat
20:22 - Nouă metodă de înșelăciune – „coletul”. Recomandările polițiștilor