Principalul opozant al lui Putin, Aleksei Navalnîi, a anunțat că și-a pierdut vederea după ce a fost stropit cu un lichid verde (FOTO)

Principalul opozant al lui Putin, Aleksei Navalnîi, a anunțat că și-a pierdut vederea după ce a fost stropit cu un lichid verde (FOTO)
foto: b1.ro

Liderul opoziției din Rusia, Aleksei Navalnîi, a afirmat că vederea lui e aproape pierdută din cauza incidentului de la finalul lunii aprilie când a fost stropit cu un lichid verde.

Doctorul care i-a acordat îngrijiri medicale i-a spus că și-a pierdut vederea în proporție de 80%. Medicul nu i-a dat mari șanse de remediere a situației.

Liderul opozant a mai trecut printr-o experiență asemănătoare în acest an, fiind stropit cu un lichid de aceeași culoare, însă atunci nu a pățit nimic.

După cel de-al doilea incident, opozantul rus a ajuns la spital cu arsuri grave la ochiul drept, iar medicul i-a spus că lihidul cu care fusese stropit mai conținea o substanță în afară de dezinfectant, însă nu a putut spune concret despre ce a fost vorba, potrivit Digi24. Mai multe despre acest subiect aici.

Aleksei Navalnîi se confruntă cu o situație dramatică din cauza pierderii vederii, însă nici măcar acest lucru nu l-a lăsat fără simțul umorului. Acesta a postat pe rețelele sociale o fotografie cu el editată spunând că Rusia va avea un președinte cu un ochi alb.

Polițiștii au demarat deja o anchetă pentru a-l prinde pe făptaș, însă Navalnîi este dezamăgit de modul în care evoluează lucrurile spunând că nu a fost audiat niciunul dintre susținătorii săi și nici nu au fost vizionate filmările surprinse de camerele de supraveghere.

Aleksei Navalnîi și-a manifestat dorința de a candida la alegerile prezidențiale din Rusia pentru a-i lua locul lui Putin în anul 2018.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
22:54 - Copil dispărut în Galați a fost găsit în Gara de Nord. Românii au primit mesaj RoAlert
22:53 - Marin Gherman: Am văzut o oarecare schimbare de paradigmă în ce a spus Putin. E destul de primejdios. S-a ajuns prea departe în acest vis al unui om care nu gândește la viitor, ci trăiește în trecut (VIDEO)
22:46 - Saveta Bogdan, reacție surprinzătoare la bătaia dintre Anamaria Prodan şi Reghecampf: „Eu i-aș zice să se liniștească…”
22:29 - Presa din Spania susține că Iker Casillas și Shakira formează un cuplu / Ce reacție a avut fostul portar
22:27 - Joe Biden: „America şi aliaţii săi nu vor fi intimidaţi de Putin şi de cuvintele sale nechibzuite”
22:09 - Câte zeci de mii de euro a scos Mario Fresh din buzunar pentru noua sa mașină: „Când munca dă roade”
21:57 - Jurnalistul Marin Gherman, despre anunțul anexării teritoriilor ucrainene: „Evenimentul de astăzi trebuia să fie o mare sărbătoare pentru Rusia, dar ne-a adus aminte de un priveghi”
21:56 - Vladimir Putin a cântat la concertul de anexare din Piața Roșie: „Victoria va fi a noastră” (VIDEO)
21:37 - Bogdan Paraschiv, subsecretar de stat: Guvernul, și mai ales Ministerul Familiei, sprijină tinerii și familiile la început de drum prin programele Student Invest și Family Start (VIDEO)
21:35 - Autoritățile din regiunea natală a ministrului rus al Apărării Serghei Șoigu vor distribui o oaie, doi saci de cartofi și varză familiilor bărbaților mobilizați