Roger Waters ar putea concerta în Cluj-Napoca

Roger Waters ar putea concerta în Cluj-Napoca
Noul stadion Cluj Arena ar putea fi inaugurat cu mare fast în Septembrie de către fondatorul formaţiei britanice Pink Floyd, Roger Waters. Artistul este curtat intens de către o firmă organizatoare de evenimente în...

Noul stadion Cluj Arena ar putea fi inaugurat cu mare fast în Septembrie de către fondatorul formaţiei britanice Pink Floyd, Roger Waters. Artistul este curtat intens de către o firmă organizatoare de evenimente în numele Consiliului Judeţean Cluj-Napoca.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tise a declarat că instituţia nu va cheltui nici un ban pentru acest eveniment, urmând doar sa pună la dispoziţie stadionul Cluj Arena care numără 30.500 de locuri. Potrivit acestuia toate costurile vor fi suportate de firma organizatoare.

Roger Waters a fondat formaţia Pink Floyd alături de Nick Mason, Richard Wright şi regretatul Syd Barret în 1965. Cunoscută pentru stilul psihedelic, formaţia a vândut peste 200 de milioane de albume pe plan mondial. David Gilmour s-a alăturat formaţiei în 1968, după ce problemele de sănătate mentală ale lui Syd Barret s-au accentuat.

Negociem şi cu formaţia U2

Alin Tise a mai precizat că sunt purtate negocieri şi cu managerul formaţiei U2 şi speră ca una dintre aceste variante să fie confirmată curând.

Posibil concert Roger Waters în România

Urmăriți B1TV.ro și pe