Șocant: Era pe masa de operații pentru o intervenție de rutină și s-a ales cu arsuri grave pe față (FOTO)

Șocant: Era pe masa de operații pentru o intervenție de rutină și s-a ales cu arsuri grave pe față (FOTO)

O femeie din Florida a fost de urgență transportată la spital după ce fața i-a luat foc în timp ce era supusă unei intervenții chirurgicale, de înlăturare a unor cheaguri de sânge de pe creier, formate în urma unui accident rutier.

Kim Grice, în vârstă de 29 de ani, se afla pe masa de operație când incendiul a izbucnit în sala de operații, flăcările fiind antrenate de oxigenul din încăpere și materialele chirurgicale, relatează Crestview News Bulletin.
Părinții femeii se află în stare de șoc și susțin că medicii din spitalul unde s-a petrecut tragedia nu le-au oferit nicio explicație.

„Sunt șocată. Asta nu se întâmplă la o operație de rutină. Kim avea dureri de cap, iar doctorul urma să-i scoată cheagurile, dar ceva greșit s-a întâmplat și acum fiica mea are arsuri pe față și tot nu știu ce s-a întâmplat. Nimeni nu ne spune de ce sau cum s-a petrecut totul”, a declarat mama victimei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
19:58 - Soldații ucraineni au arătat cum au aruncat în aer poduri și au dejucat planurile ocupanților din Donbas (video)
19:44 - Guvernul bulgar a anunțat că Italia va asigura conducerea noului grup de luptă al NATO din Bulgaria
19:24 - Google și-a cerut insolvența în Rusia: „Compania se declară în faliment și în incapacitate de a-și îndeplini obligațiile monetare”
19:21 - Siegfried Mureșan: Maia Sandu a cerut sprijinul Parlamentului European pentru următoarele etape în procesul de aderare a Republicii Moldova la UE. Procesul a început și e ireversibil (VIDEO)
19:05 - Consilierul președintelui ucrainean: „Evacuarea apărătorilor Azovstal continuă și este dificilă” (video)
19:01 - Lucian Bode, discuții cu membri ai Congresului SUA: „Am solicitat partenerilor americani sprijinul, astfel încât România să poată răspunde cât mai bine provocărilor umanitare și de securitate”
18:58 - Ambasadei Rusiei în România a venit cu o replică pentru zvonurile potrivit cărora Putin ar fi grav bolnav: „Informațiile sunt la fel de false precum și cele despre masacrele comise în Ucraina”
18:46 - Cristian Bușoi: UE a făcut astăzi un pas uriaș pentru a tăia Rusia de pe lista furnizorilor de gaz și pentru a accelera tranziția ecologică
18:38 - Aleksei Arestovich, consilierul lui Zelenski consideră că autoritățile ruse ar putea ceda Crimeea Ucrainei: „Peninsula va deveni din nou ucraineană”
18:35 - Ministerul apărării ucrainean: „Rusia a trimis mai mulți luptători din Siria în Ucraina. Avem dovezi”