Ultimele clipe de viață ale unui polițist rus, în imagini: Cum i-a sfidat bărbatul pe jihadiștii care l-au executat (VIDEO)

Ultimele clipe de viață ale unui polițist rus, în imagini: Cum i-a sfidat bărbatul pe jihadiștii care l-au executat (VIDEO)
foto: youtube.com

Un polițist rus care a fost executat de un grup de jihadiști a reușit să impresioneze în mediul online după ce, în ciuda faptului că era amenințat cu pistolul, i-a sfidat pe călăii săi, care încercau să îl umilească, potrivit Russia Today.

Rusul Magomed Nurbagandov, în vârstă de 31 de ani, a fost capturat în regiunea Dagestan de către patru militanți, iar înregistrarea execuției sale a fost postată pe mai multe site-uri islamiste. Cu toate acestea, filmarea nu a fost postată integral, fiind îndepărtate momentele în care polițistul îi sfida pe călăii săi.

Cum i-a sfidat un polițist rus pe jihadiștii care l-au executat

#DIRECT_ONE_qa3uyd#

Mai exact, cei care l-au capturat îi cereau să le spună colegilor săi să renunțe la insignă, însă rusul îi sfida, îndemnâdu-și colegii să continuie să facă ceea ce fac. Înregistrările integrale au fost descoperite de către membri ai forțelor de ordine în telefoanele jihadiștilor, care au fost capturați și executați.

Urmăriți B1TV.ro și pe