Un angajat al unui hotel din Franța nu va uita niciodată Halloween-ul din acest an: Bărbatul a avut parte de speriatura vieții lui când s-a prezentat la ușa unei camere cu niște prosoape cerute de un client (VIDEO)

Un angajat al unui hotel din Franța nu va uita niciodată Halloween-ul din acest an: Bărbatul a avut parte de speriatura vieții lui când s-a prezentat la ușa unei camere cu niște prosoape cerute de un client (VIDEO)

Angajatul unui hotel a avut parte de sperietura vieții lui cu ocazia Halloween-ului din acest an. Comicul francez Rémi Gaillard a pus la punct o farsă demnă de fimele de groază chiar în hotelul în care lucrează bărbatul, potrivit DH.be.

La un moment dat, angajatul,aflat la recepție, a primit un telefon prin care o persoană cazată la hotel îi cerea niște prosoape. Fără să bănuiască ce i se pregătea, bărbatul s-a prezentat la ușa camereicu prosoapele.

Când i s-a deschis ușa, însă, acesta a început să urle de spaimă și a rupt-o la fugă atunci când a văzut o femeie legată de pat, și mai mulți bărbați, deghizați în personaje ale unor filme de groază, care se pregăteau să o taie cu drujba.

În cele din urmă, totul s-a dovedit a fi o farsă, extrem de bine pregătită și care a fost filmată cu camera ascunsă.

Un angajat al unui hotel din Franța nu va uita niciodată Halloween-ul din acest an: Bărbatul a avut parte de speriatura vieții lui când s-a prezentat la ușa unei camere cu niște prosoape cerute de un client


Serial Killers par Rémi Gaillard de dh_be

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:09 - Iran: Două femei au fost arestate după ce un bărbat le-a turnat iaurt pe păr pentru că aveau capetele descoperite (VIDEO)
23:40 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Eliberarea de contractele sufletului. Tehnici și practici spirituale (VIDEO)
23:06 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Ce sunt contractele sufletului și cum ne limitează (VIDEO)
22:33 - Pavel Popescu (PNL): AUR face constant un joc de destabilizare a României. E nevoie de o comisie de anchetă parlamentară serioasă pe tot ce înseamnă ingerința Rusiei în politica, economia și media românești (VIDEO)
21:53 - Scandalul vaccinurilor anti-COVID | Mihăilă, replică la acuzațiile lui Rafila: Noi nu puteam negocia numărul de doze. Alternativa era să las populația fără vaccin / Atunci nu aveam de unde ști cum va evolua pandemia (VIDEO)
21:02 - Cătălin Bordea, de la ”America Express” direct la psiholog: „Înainte eram moldovean până la capăt, dar acolo am pățit o chestie foarte… și încă mi se întâmplă”
20:47 - Bani, înscrisuri şi materiale importante pentru anchetă, găsite la percheziţiile din dosarul privind fraudarea fondurilor pentru ucraineni. Prejudiciul e de 2 milioane de euro
20:17 - Spitalele județene din Buzău şi Ploieşti fac între ele schimb de pacienţi pentru că nu au medici să-i trateze
19:49 - Victor Vrînceanu, primele declarații după despărțirea de Andreea Antonescu: „Nu am putut suporta”
19:21 - Ilona Brezoianu, probleme după ce și-a cumpărat noul apartament: „Am investit atâția bani și ajung să mă spăl ca pe vremuri…”