Un fost consilier al lui Vladimir Putin a anunțat invazia islamică încă din 2014 (VIDEO)

Un fost consilier al lui Vladimir Putin a anunțat invazia islamică încă din 2014 (VIDEO)
Foto: profi-forex.org

Un fost consilier al lui Putin a anunțat invazia islamică încă din 2014, informează B1 TV. Andrei Ilarionov, devenit între timp opozant al Kremlinului, avertiza într-un interviu pentru televiziunea poloneză TV Republika asupra posibilității unei „primăveri islamice” în Europa.

”Ţările și națiunile europene nu ar trebui să fie surprinse, dacă, să spunem, la anul, în primăvară, apare o masivă mișcare politică islamistă, o primăvară islamică în Europa, care va destabiliza țările europene”, a spus în 2014 Andrei Ilarionov.

Declaraţia a fost făcută în contextul în care, la acea dată, în prim plan se afla planul lui Putin de a dezbina Europa. Fostul consilier al lui Putin extrapolase încă din 2014 că atenţia liderilor Europei va fi divizată între războiul din Ucraina şi problemele cu ISIS.

”Dar să spunem că vor fi anumite mișcări, anumite activități chiar în țările europene, atunci va fi greu să se acorde suficientă atenție Estului Europei”, a mai afirmat atunci actualul opozant al Kremlinului.

 
Un fost consilier al lui Vladimir Putin a anunțat invazia islamică încă din 2014

Urmăriți B1TV.ro și pe