Un polițist belgian știa încă din decembrie 2015 adresa exactă a ascunzătorii din Molenbeek a lui Salah Abdeslam

Un polițist belgian știa încă din decembrie 2015 adresa exactă a ascunzătorii din Molenbeek a lui Salah Abdeslam
Foto: zeenews.india.com

Un polițist din orașul belgian Malines știa încă din 7 decembrie 2015 adresa exactă la care se ascundea teroristul Salah Abdeslam, principalul suspect în atentatele de la Paris din data de 13 noiembrie 2015, potrivit La Derniere Heure.

Potrivit unor surse judiciare, polițistul a transmis informația superiorilor săi din Malines, dar raportul confidențial nu a fost niciodată transmis mai departe poliției din Bruxelles.

În raportul întocmit de polițistul din Malines se menționa că Salah Abdeslam era ajutat să se ascundă de complicele său Abid Mohamed, însă acesta a fost arestat împreună cu „creierul”atentatelor din noiembrie 2015.

Polițistul cunoștea informațiile de la un coleg de origine musulmană, care la rândul său știa de la comunitatea musulmană din Malines.

Autoritățile belgiene au deschis o anchetă pentru a stabili de ce informația furnizată de polițistul din Malines nu a fost comunicată mai departe poliției din Bruxelles.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
18:23 - Eugen Tomac, după discursul istoric al Maiei Sandu din PE: Republica Moldova, o victimă a înțelegerii între Hitler și Stalin. UE are obligația să își ia revanșa față de acest ținut locuit de români (VIDEO)
18:16 - Un pompier din Argeș și-a pierdut viața în timp ce stingea un incendiu de vegetație izbucnit pe Autostrada 1
18:01 - Prețul lui Viktor Orban pentru a renunța la petrolul rusesc. Ce sume avansează Ungaria
17:58 - Momente cumplite pentru Florin Călinescu. Ce diagnostic a primit cunoscutul actor din partea medicilor
17:55 - Maia Sandu la Bruxelles: „Nu suntem naivi să credem că aderarea se face peste noapte, dar nu încercăm să găsim scurtături” (video)
17:33 - Turcia a blocat începerea negocierilor pentru aderarea Finlandei și Suediei la NATO. Erdogan: Nu extrădați teroriști, dar vreți în Alianță / Niciunul dintre aliați nu ne-a arătat respect
17:28 - Președinta Comisiei Europene a comunicat un nou pachet de ajutor financiar pentru Ucraina de 9 miliarde de euro: „Investițiile vor ajuta Ucraina să devină mai puternică”
17:23 - Arhitecta Laura Boghiu, înlocuită de sora ei geamănă, în emisiunea „Visuri la cheie”
17:12 - Bogdan Aurescu confirmă că România va interveni în favoarea Ucrainei la Curtea Internațională de Justiție. Ce a declarat șeful diplomației române
17:09 - Fosta consilieră a președintelui Trump pentru Rusia a povestit că mirosul neobișnuit pe care îl emana Putin a marcat-o: „Nu a mâncat și nu a băut nimic”