Un tunel secret, plin cu droguri și alcool, descoperit într-o închisoare din Mexic (VIDEO)

Un tunel secret, plin cu droguri și alcool, descoperit într-o închisoare din Mexic (VIDEO)

Un tunel secret a fost descoperit în închisoarea Reynosa, din Mexic. În tunel se afla o cantitate mare de droguri și alcool și multe unelte ascuțite.

Autoritățile din Tamaulipas au spuc că gaura de la tunel a fost ascunsă cu mai multe cărămizi și avea o adâncime de cinci metri.

Poliția a spus că nimeni nu a reușit să evadeze fiindcă tunelul nici măcar nu era terminat. Acesta a fost descoperit după ce autoritățile au folosit tehnologie geotermală pentru a detecta activitățile subterane, potrivit BBC.

Închisoarea este situată în apropiere de granița cu SUA.

Un tunel secret, plin cu droguri și alcool, descoperit într-o închisoare din Mexic

#DIRECT_ONE_2bn8yk#

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:09 - Iran: Două femei au fost arestate după ce un bărbat le-a turnat iaurt pe păr pentru că aveau capetele descoperite (VIDEO)
23:40 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Eliberarea de contractele sufletului. Tehnici și practici spirituale (VIDEO)
23:06 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Ce sunt contractele sufletului și cum ne limitează (VIDEO)
22:33 - Pavel Popescu (PNL): AUR face constant un joc de destabilizare a României. E nevoie de o comisie de anchetă parlamentară serioasă pe tot ce înseamnă ingerința Rusiei în politica, economia și media românești (VIDEO)
21:53 - Scandalul vaccinurilor anti-COVID | Mihăilă, replică la acuzațiile lui Rafila: Noi nu puteam negocia numărul de doze. Alternativa era să las populația fără vaccin / Atunci nu aveam de unde ști cum va evolua pandemia (VIDEO)
21:02 - Cătălin Bordea, de la ”America Express” direct la psiholog: „Înainte eram moldovean până la capăt, dar acolo am pățit o chestie foarte… și încă mi se întâmplă”
20:47 - Bani, înscrisuri şi materiale importante pentru anchetă, găsite la percheziţiile din dosarul privind fraudarea fondurilor pentru ucraineni. Prejudiciul e de 2 milioane de euro
20:17 - Spitalele județene din Buzău şi Ploieşti fac între ele schimb de pacienţi pentru că nu au medici să-i trateze
19:49 - Victor Vrînceanu, primele declarații după despărțirea de Andreea Antonescu: „Nu am putut suporta”
19:21 - Ilona Brezoianu, probleme după ce și-a cumpărat noul apartament: „Am investit atâția bani și ajung să mă spăl ca pe vremuri…”