Un ziar din California critică scena sărutului din „Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici”: Nu e iubire adevărată pentru că fata nu şi-a dat acordul

Un ziar din California critică scena sărutului din „Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici”: Nu e iubire adevărată pentru că fata nu şi-a dat acordul
Captură Video - DisneyMusics / Youtube

SFGate, un ziar local din San Francisco, a criticat scena din „Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici” în care prinţul o sărută pe Alba ca Zăpada pe motiv că e depăşită şi nici nu înseamnă „iubire adevărată”, pentru că fata nu şi-a dat acordul. Comentariul a fost făcut în contextul în care Parcul Disneyland din California, redeschis recent după aproape un an, a refăcut cu efecte moderne această scenă.

Scena sărutului din „Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici”, criticată de un ziar din California

SFGate a insistat că scena sărutului nu ar trebui păstrată deoarece e depăşită, iar Albă ca Zăpada nu și-a dat acordul pentru a fi sărutată.

„Nu căzuserăm de acord că lipsa consimţământului în animaţiile de început ale Disney e o problemă serioasă? Că nu-i putem învăţa pe copii că sărutul e OK când nu e clar că ambele părţi şi-l doresc? E greu de înţeles de ce Disneyland în 2021 ar alege o scenă ce prezintă ideea demodată că unui bărbat îi este permis să-i facă orice unei femei”, a notat SFGate.

Recenzia a fost ironizată de internauți. „Deci prinţul ar fi trebuit să o lase în sicriul ei de sticlă pentru eternitate”, a comentat unul dintre ei.

„Săraca Alba ca Zăpada nu s-a mai trezit din somnul cel de moarte. Sfârşit! Cred că ştiu care e varianta traumatizantă”, a remarcat un altul.

Iar altcineva a scris: „Pe bune, e doar un basm, nu e menit să fie real. (…) E ridicol, lăsaţi copiii să copilărească!”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:59 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic | Dan Lungu: Undeva există o cale, o ușă îngustă, prin care putem trece în alte existențe. Această idee de succesiune existențială există (VIDEO)
23:33 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre dimensiuni și legăturile dintre ele. „Informația e cumva similară divinității” (VIDEO)
23:02 - Tulcea: Persoană care se deplasa într-un cărucior special, lovită mortal de o mașină. Șoferul era băut şi avea dreptul de a conduce anulat
22:37 - Cutremur în Vrancea, sâmbătă seara. Ce magnitudine a avut
22:31 - Adrian Porumboiu, nemulțumit de noile măsuri fiscale: Trebuie eliminate discrepanțele dintre republica bugetarilor și republica antreprenorilor. Mediul de afaceri nu e respectat (VIDEO)
21:57 - Porumboiu: Buzatu primește ce merită de la un neisprăvit / Dacă vedeți câte licitații a câștigat Farmazon, vă îngroziți. Savin cred că e unul dintre cei mai bogați români, dar numai pe contractele cu Consiliul Județean (VIDEO)
21:26 - „Intru în casă peste voi!”. Deranjat de gălăgia unor copii într-un parc, un turc a distrus două bănci și a amenințat o mamă cu un briceag (VIDEO)
20:56 - Un bărbat din Bistrița-Năsăud s-a electrocutat într-o gară, din cauza unei undiţe
20:25 - Dumitru Buzatu, când a primit mita de 1,25 milioane de lei: „Sărut mâna, Emil! Încă o dată îți mulțumesc că eram pe drojdie” / Ce explicație le-a dat procurorilor pentru banii din geantă / UPDATE: Buzatu, arestat preventiv pentru 30 de zile
19:49 - Smiley a rămas fără permis de conducere. Cu ce viteză l-a prins radarul