Acesta este PRIMUL TELEFON 5G din România (FOTO)

Acesta este PRIMUL TELEFON 5G din România (FOTO)

Atât Vodafone cât şi Digi au lansat în primele oferte5G din România, telefonulXiaomi Mi Mix 3 5G.

INCENDIAR! CE FAC OANA ROMAN ȘI SOȚUL EI CÂND NU-I VEDE NIMENI! IMAGINI BOMBĂ AU AJUNS PE INTERNET

Dispozitivul foloseşte chipset-ul Snapdragon 855, compatibil cu modemul de date 5G Snapdragon X50, care este configurat într-o singură variantă: 6 GB RAM şi 128 GB stocare internă. Este un model dual-SIM, deci mai poate fi ataşată o cartelă SIM 4G în slot-ul 2.
DOLIU LA ANTENA 3! A MURIT ÎN TIMP CE SE AFLA ÎN DIRECT! E TRAGEDIA MOMENTULUI

Acesta beneficiază de un ecran Super AMOLED de 6,4” cu rezoluţie Full HD+ (2.340 x 1.080 pixeli), sticlă Gorilla Glass 5 pe ambele părţi, un acumulator de 3.800 mAh cu încărcare rapidă QuickCharge 4+ şi încărcare wireless. Telefonul are un ecran complet, fără notch, camera frontală fiind ascunsă în spatele unui sistem de tip „slider”. Aceasta foloseşte doi senzori, unul de 24 MP principal şi unul de 2 MP pentru detecţia adâncimii.
LACRIMI ÎN TELEVIZIUNE! BIATA TEO TRANDAFIR! CARMEN HARRA A FĂCUT ANUNȚUL CUMPLIT! NU MAI ARE NICIO ȘANSĂ (GALERIE FOTO)

Camera principală, de pe spate, foloseşte doi senzori de 12 MP. Cel principal beneficiază de un obiectiv f/1.8 şi stabilizare optică, în timp ce senzorul secundar este alăturat unui obiectiv cu zoom 2x. Acesta este unul dintre puţinele smartphone-uri de pe piaţă care asigură înregistrare video la rezoluţie 4K la 60 de cadre pe secundă.

La nivel software, Xiaomi integrează propria interfaţă, MIUI 10, bazată pe versiunea Android 9.0 Pie de la Google.

Având în vedere că preţul declarat al acestui model la nivel internaţional este de aproximativ 600 de euro, Vodafone încearcă să „mascheze” puţin preţul abonamentelor sale 5G în spatele unei rate lunare mari pentru telefon.

La abonamentul Red Infinity 17, preţul final al telefonului ajunge la 816 euro (216 + rata de 25 euro pe 24 de luni), în timp ce la abonamentul Red Infinity 25 preţul ajunge la 810 euro după cei doi ani.

La oferta Digi 5G, aparatul costă 3149 lei. Nu există abonamente dedicate, ci dacă ai telefon compatibil 5G, ai acces la noua rețea pe abonamentul standart, la aceiași bani.

Urmăriți B1TV.ro și pe