Ewa Tumanow (Facebook) a dezvăluit la iCEE.fest proiectul pe care compania lui Mark Zuckerberg îl pregătește pentru România

Ewa Tumanow (Facebook) a dezvăluit la iCEE.fest proiectul pe care compania lui Mark Zuckerberg îl pregătește pentru România

EXCLUSIV ONLINE //Ewa Tumanow, Client Partner, în cadrul biroului Facebook din Varșovia, a vorbit vineri în cadrulediției din acest an a iCEE.fest – UPGRADE 100 despre modul în care cea mai populară rețea socială din lume și-a schimbat în mod fundamental misiunea, de la un instrument care conectează oamenii, la o rețeacare aduce întreaga lumea mai aproape.

Încercăm să construim un tip diferit de companie. În ultimul deceniu am fost obsedați să oferim oamenilor puterea de a fi mai conectați și mai deschiși. Dar în prezent ne-am dat seama că asta nu e suficient. De fapt ne-am simplificat misiunea și ne dorim să aducem lumea mai aproape. Ce înseamnă acest lucru? Încercăm să permitem oamenilor să se alături comunităților relevante pentru ei, care împărtășesc aceleași valori, care se respectă unii pe alții. În mod sigur, Facebook nu a fost gândit să devină ceea ce este în prezent. Mark Zuckerberg a conceput initial Facebook-ul la o scală foarte mică. Inițial a fost vorba despre o aplicație de știri. În present am ajuns la 2,7 milioane de utilizatori, ceea ce înseamnă mai mult de o treime din întreaga populație a lumii. De fapt este populația globală din anul 1954. De asemenea, la nivel global sunt peste 90 milioane de afaceri mici sau mari care folosesc Facebook„,Ewa Tumanow.

Ea a enumeratprincipalele valori pe baza cărora Facebook își proiectează inovația continuă:“Aceste valori de bază sunt foarte simple:fii deschis, mișcă-te repede, fii conectat, construiește valori sociale, focalizează-te asupra impactului”, a mai precizatEwa Tumanow.

Vorbind despre construirea valorilor sociale,Ewa Tumanow a dezvăluit proiectul pe care Facebook îl pregătește să îl implementeze pentru România în următoarele luni. Deși nu a oferit multe detalii ea a precizat că va fiun program similar cu „Przestrzeń from Facebook”, implementat în Polonia.

Este vorba despre un spațiu fizic amenajatîn centrul Varșoviei, care este pus la dispoziție gratuitpentru ONG-uri în scopul implementării unor proiecte care vizeazăeducația tinerilorsau pentru comunități care să primească capabilități ce vizează incluziunea socială„, a precizatEwa Tumanow.

„Przestrzeń from Facebook” este un program social prin intermediul căruia Facebook pune la dispozițiemodule de formare tinerilorpentru a le oferi cele mai bune șanse de a găsi un loc de muncă sau de a progresa în cadrul unei organizații. De asemenea prin intermediul acestui program este furnizatăo gamă largă de cursuri de instruire și de conferințe pentru IMM-uri.

Noul concept al cunoscutului festivaliCEE.fest,numit acumUPGRADE 100, aduce în capitala României peste 200 de speakeri și invitați, reprezentanți ai marilor companii focusate pe Internet și noile tehnologii, urcă pe cele 8 scene ale festivalului

La noua ediție iCEE.fest și-au confirmat prezența peste 3.000 de profesioniști, mari companii și start-up-uri din domeniu.

Festivalul, lansat la București în 2012, a ajuns la cea de-a 8-a ediție și are o nouă poziționare, care analizează impactul schimbărilor provocate de digital în toate domeniile de business – fără să renunțe la atenția acordată zonei de comunicare digitală, media și marketing online, un numitor comun, care leagă toate industriile influențate de explozia Internetului.

Ultima oră
14:56 - Judecătorii australieni au motivat decizia de expulzare a lui Novak Djokovic. Argumentele lor
14:42 - Simona Halep, calificată în turul al treilea de la Australian Open după o adevărată demonstrație de forță. Finalista ediției din 2018 a cedat doar două ghemuri în partida cu Haddad Maia
14:42 - Florin Cîțu, semnal de alarmă în PNL. Liberalul, îngrijorat că Ministerul Finanțelor se împrumută la dobânzi foarte mari, iar investitorii își pierd încrederea în Guvern (surse)
14:37 - Un bărbat a murit, în timp ce era tras cu colacul pe zăpadă. Alte două femei au fost grav rănite
14:32 - Este o canapea o idee bună pentru bucătăria ta?
14:30 - Numărul deceselor COVID-19, de aproape 14 ori mai mic decât în vârful din 4 noiembrie. Bilanțul pacienților din Terapie Intensivă e și el cu mult sub nivelul atins pe final de toamnă (DOCUMENT)
14:11 - Asociația Energia Inteligentă: Statul, principalul beneficiar al creșterii facturilor la gaze. Va încasa din majorare 2,7 miliarde de euro în 2022. E practic o creștere a impozitelor și taxelor
14:09 - Leul își continuă deprecierea față de euro și dolar, arată cursul valutar la zi
13:55 - Raed Arafat: Evoluția pandemiei arată că nu suntem pe un platou și putem să ne așteptăm și la creșteri mai rapide / Persoanele simptomatice să se asigure că sunt negative înainte să meargă la muncă (VIDEO)
13:47 - Polițistul care a omorât-o pe Raisa a fost audiat. Bărbatul a recunoscut că nu era în misiune