A apărut harta atacurilor cibernetice ce afectează cetățenii și instituțiile din România în timp real

A apărut harta atacurilor cibernetice ce afectează cetățenii și instituțiile din România în timp real
Foto: hackout.ro

Atacurile cibernetice reprezintă o provocare care afectează tot mai des statele lumii, fiind considere o armă a războaielor moderne. Deşi nu reprezintă o ţintă principală, România şi instituţiile statului, în special, au căzut pradă de numeroase ori atacurilor hackerilor.

Portalul Atacurilor Cibernetice, Hackout.ro, a realizat o harta atacurilor cibernetice care arată în timp real atacurile ce afectează cetățenii și instituțiile din România, împreună cu detalii despre locația de unde vine atacul, tipul atacului, tipul vulnerabilității, data și ora.

Hackout prezintă că acest modul are ca scop ridicarea unui semnal de alarmă de interes public, în legatură cu numeroasele tentative externe de compromitere a unor device-uri de pe teritoriul României.

Harta cu atacurile cibernetice în timp real poate fi consultată AICI

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Visele sunt experiențele noastre astrale cele mai directe. Singura problemă cu ele e interpretarea (VIDEO)
23:47 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre conexiunile cu lumile astrale. „Primii ani de viață îi petrecem mai mult la nivel astral decât în plan fizic” (VIDEO)
23:10 - Adda, strictă când vine vorba de sănătate: „Dezinfectez tot de 100 de ori! Când dau mâna cu o persoană, merg și mă spăl după”
22:39 - Instituțiile statului român, în slujba plagiatorilor. Mecanismele prin care Nicolae Ciucă a fost salvat de Ministerul Educației, CCR și Parchetul General în scandalul plagiatului. Emilia Șercan: În PNL subiectul clar deranjează (VIDEO)
21:34 - Nicușor Halici, prefectul din Vrancea: În județ trebuia să fie cod roșu / Firmele contractate pentru deszăpezire nu și-au făcut deloc treaba. Decretarea stării de alertă ne ajută / Nu avem localități izolate (VIDEO)
20:48 - Anda Adam, ieșire nervoasă după ce a fost criticată pentru că folosește filtre de înfrumusețare: „Mai lăsați-mă, că m-ați zăpăcit!”
20:27 - Andi Vasluianu, ironii la adresa spectatorilor cărora le sună telefonul la teatru: „Vă rog, răspundeți, așteptăm”
19:59 - Maramureș: Ucrainean, bătut și răpit după ce a fost confundat. El nu vrea să depună plângere
19:36 - Fostul general Petr Pavel a câştigat alegerile prezidenţiale din Cehia. El e pro-UE și pro-NATO și susține ajutorul militar pentru Ucraina
19:08 - IGSU: 10 drumuri naţionale şi 37 judeţene sunt blocate din cauza zăpezii / Intervenţii în 60 de localităţi din 16 judeţe şi în Bucureşti