A apărut harta atacurilor cibernetice ce afectează cetățenii și instituțiile din România în timp real

A apărut harta atacurilor cibernetice ce afectează cetățenii și instituțiile din România în timp real
Foto: hackout.ro

Atacurile cibernetice reprezintă o provocare care afectează tot mai des statele lumii, fiind considere o armă a războaielor moderne. Deşi nu reprezintă o ţintă principală, România şi instituţiile statului, în special, au căzut pradă de numeroase ori atacurilor hackerilor.

Portalul Atacurilor Cibernetice, Hackout.ro, a realizat o harta atacurilor cibernetice care arată în timp real atacurile ce afectează cetățenii și instituțiile din România, împreună cu detalii despre locația de unde vine atacul, tipul atacului, tipul vulnerabilității, data și ora.

Hackout prezintă că acest modul are ca scop ridicarea unui semnal de alarmă de interes public, în legatură cu numeroasele tentative externe de compromitere a unor device-uri de pe teritoriul României.

Harta cu atacurile cibernetice în timp real poate fi consultată AICI

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
22:48 - Trei ucraineni au fost salvați în timp ce fugeau din Ucraina în România prin munți. Au intervenit salvamontiștii și polițiștii de frontieră
22:39 - Robu, despre cazul familiei terorizate de un clan: Fritz n-a avut niciun rol în rezolvarea situației, doar a exploatat-o electoral / Unii, din motive electorale, îi creează Timișoarei o imagine nedemnă, care nu e în acord cu realitatea (VIDEO)
22:26 - David Popovici a stabilit un nou record la 200 metri liber în Mare Nostrum, Barcelona
22:02 - Ce se ascunde sub statuile de pe Insula Paștelui. Istoria monumentelor misterioase
21:58 - Firea: Clasamentul se va schimba săptămâna viitoare – eu pe locul 1, Nicușor Dan pe 2 / Două treimi dintre votanții actualului primar sunt dezamăgiți. Nu o spun eu, o spun sondajele (VIDEO)
21:52 - Donald Trump susține că ar fi bombardat Moscova și Beijingul, dacă Rusia ar fi invadat Ucraina sau China ar fi invadat Taiwan, când el era președintele SUA
21:35 - Gabriela Firea: Am primit „amenințări voalate că să-mi văd de treaba mea, că la Primărie trebuie să rămână cine e acum” / Ce spune candidata PSD despre întâlnirea Iohannis-Burduja (VIDEO)
21:30 - Un bărbat din Fetești a murit în timp ce construia o bombă în casă
21:20 - Adriean Videanu şi Ioan Niculae au fost achitaţi definitiv în dosarul delapidării Romgaz
21:17 - Un nou drum național va fi construit. Șoferii vor scăpa de aglomerația de pe Valea Prahovei. Când va fi gata noua șosea